Minitennis

KBs minitennisskole er en af landets største tennisskoler for de mindste børn, der gerne vil lære at spille tennis. Et minitennishold består af en gruppe spillere og undervisningen styres af 3-5 trænere alt efter holdets størrelse.

Vi vil sørge for, at spillerne opbygger gode sociale relationer til deres medspillere, så de føler sig trygge, når de kommer til tennis. Det sociale er noget, som vi lægger stor vægt på i træningen, så børnene ikke ’bare’ lærer at spille tennis, men også udvikler deres sociale kompetencer og knytter venskabelige bånd til deres nye tennis kammerater.  

Man kan begynde til tennis, når man fylder 4 år, og der vil i undervisningen af de mindste børn være lagt særlig vægt på indlæring gennem leg med bolde, og andre tennisrelaterede redskaber, forskellige tennisspil og simpel teknisk træning.

Vi har 3 sæsoner på et år - Vinter (januar til april), Sommer (maj til august) og Efterår (september til december).

Trænerne sørger for, at alle bliver trænet både teknisk, fysisk og taktisk og vejleder i alle spillets facetter. Man træner på samme tidspunkt hele sæsonen og med samme træner(e).