Formiddagskontingent 50+

Med KBs formiddagskontingent vil du kunne deltage i en række aktiviteter samt få adgang til fitnesslokalet og poolen på Peter Bangs Vej.

Formiddagskontingentet ledes af Nicolai Degn, som hver onsdag og fredag vil arrangere holdtræning kl. 10-11. Her vil der være god mulighed for at komme og gøre noget godt for sin krop samtidig med at få et godt grin med de andre på holdet.

Holdtræningen (som pt er floorball) består af en grundig opvarmning inkl. forøvelse til spillet, 30-45 minutters træning samt en grundig udstrækning og afslutning med en dukkert, for dem som har lyst, i poolen bag Qvisten.

Vi går også meget op i det sociale samvær og forsøger at gøre en ekstra indsats for vores medlemmer i KB. Derfor byder vi på kaffe/te i cafeen efter alle holdtræninger, hvor der også vil være mulighed for at få en bid mad til en god pris.

Udover holdaktiviteterne er der mulighed for at booke personlig træning med træner, i fitnesslokalet. På den måde kan du trygt og sikkert komme i gang med træningen guidet af en erfaren idrætsprofessionel. Ligesom der, i samarbejde med DGI, tilbydes vinterbadningsaktiviteter løbende.

Kom og vær med til at skabe nogle fantastiske rammer for at være social og aktiv hele livet. I KB-Veteraner kalder vi det UNG HELE LIVET 😊

Aktiviteter:

Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg

Onsdage 10.00-11.00: Floorball med kaffe/te efterfølgende

Fredage 10.00-11.00: Floorball med kaffe/te efterfølgende

Book selv tider til personlig opstartsforløb i fitness. Tiderne kan bookes gennem KB halbooking, som du vil få en introduktion til når du meldes ind.

 

I løbet af 2023 vil der blive opført en sauna ved poolen, som skaber den perfekte mulighed for vinterbadning midt i byen.

Alle hverdage:

Fri adgang til badmintonhallen
Fri adgang til fitness 8-12
Fri adgang til poolen 10-12 (åbner tidligere så snart som muligt)
4 timers gratis parkering ved KB hallen mandag - fredag.