Formiddagskontingent

Formiddagsordningen giver personer i alderen 50+ år ret at dyrke organiseret motion på klubbens anlæg fra åbningen til kl. 12.00.

Ordningen omfatter aktiviteter som floorball, vinterbadning, fitness og sociale arrangementer, adgang til svømmebassin og omklædning.

Kjøbenhavns Boldklub lancerer formiddagskontingent

Kjøbenhavns Boldklub (KB) åbner for tilmelding om formiddagen! Der er medlemsstop og lang venteliste på de eksisterende aktiviteter i KB. Men det skal ikke betyde du ikke kan blive medlem 😊 KB åbner per 1. oktober 2022 for et formiddagskontingent som betyder du vil kunne deltage i en række aktiviteter samt få adgang til fitnesslokalet og poolen på Peter Bangs Vej.

Formiddagskontingentet ledes af Nicolai Degn Andersen, som hver onsdag og fredag vil arrangere holdtræning kl. 10-12. Her vil der være god mulighed for at komme og gøre noget godt for sin krop, samt få et godt grin med de andre på holdet. Holdtræningen vil bestå af en grundig opvarmning, 30-45 minutters træning og leg samt en grundig udstrækning og afslutning med en dukkert, for dem som har lyst, i poolen bag Qvisten.

Vi går også meget op i det sociale samvær og forsøger at gøre en ekstra indsats for vores medlemmer i KB. Derfor byder vi på kaffe/te i cafeen efter alle holdtræninger, hvor der også vil være mulighed for at få en bid mad til en god pris.

Udover holdaktiviteterne er der mulighed for at booke et personligt opstartsforløb, med træner, i fitnesslokalet. På den måde kan du trygt og sikkert komme i gang med træningen guidet af en erfaren idrætsprofessionel. Ligesom der, i samarbejde med DGI, tilbydes vinterbadning.

Kom og vær med til at skabe nogle fantastiske rammer for at være social og aktiv hele livet. I KB-Veteraner kalder vi det UNG HELE LIVET 😊

Aktiviteter:

Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg

Onsdage 10.00-11.00: Floorball med kaffe/te efterfølgende
Onsdage 11.00-12.00: Floorball med kaffe/te efterfølgende

Fredage 10.00-11.00: Floorball med kaffe/te efterfølgende
Fredage 11.00-12.00: Floorball med kaffe/te efterfølgende

Book selv tider til personlig opstartsforløb i fitness. Tider tilbydes løbende mandag-fredag.

Til efterår/vinter tilbydes introduktion til vinterbadning og eventuel makker ordning hvis det ønskes.

• Vinterbadningsoplæg v. Morten Vinther 27. oktober 2022 kl. 10.00.

Alle hverdage:

Fri adgang til badmintonhallen