Ungsenior, U20-U25

KB Ungsenior er målrettet herre fodboldspillere fra KB U19 og herre fodboldspillere i aldersgruppen, der ønsker at spille fodbold i KB.

KB’s Ungseniorhold er et 11-mandshold, der fungerer som 2. hold til KB’s bedste amatør Seniorhold.

Træning og kampe

Træningen er struktureret med årshjul og et pensum med taktiske temaer, med udgangspunkt i spillernes position og relationer i de forskellige faser i 11v11, udvikling og vedligeholdelse af de tilhørende tekniske færdigheder formelt og funktionelt, samt de fysiske og mentale aspekter i spillet.

Holdet har to ugentlige træningspas á 90 minutter.

Målet er, at opretholde en spillertrup med 20-25 spillere, som giver mulighed for et træningsmiljø, der matcher spillernes individuelle udvikling over tid i træning og kamp.

Ungsenior træner samtidig og på samme bane som KB’s bedste amatør Seniorhold, og det vil efter nærmere aftale være muligt for spillere fra Ungsenior at træne sammen med KB’s bedste amatør Seniorhold henblik på at kunne blive en del af truppen dér.

Holdet har en ekstern cheftræner og evt. assistenter, som i samarbejde med den sportslige ledelse i KB Ungdom står for planlægning af træning, holdsammensætning og trupudtagelse og sikrer, at der trænes efter tematiserede, træningsprogrammer og ud fra spillernes individuelle forudsætninger efter samme principper som i KB Ungdom.

Holdet deltager i DBU Københavns turnering med et 11-mandshold.

Tid og sted

Holdet træner tirsdage og torsdage på kunstgræsbanerne på KB’s anlæg på Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg.

Holdets træningstider og kampe oplyses af holdets cheftræner.

Tilmelding og venteliste

Spillere som er interesserede i at starte i KB Ungsenior, skal kontakte sportslig leder KB Senior.

Når en spiller tilbydes en plads på holdet, får man lov til at træne med et par gange før indmeldelse.

Læs mere her om medlemskab og kontingent.