Bliv sponsor for KB Tennis

KBs Støtteforening

Vores sponsorer

Har dit firma brug for eksponering, tror du på networking og sidst men ikke mindst, interesserer du dig en smule for tennis, så kan KB tennisklub blive en spændende del af netop jeres markedsføring.

Tennis er en af verdens mest udbredte sportsgrene og er kendt for, at være en gentlemansport.

Som sponsor hos KB tennisklub, støtter man mere end blot lokalsporten på Frederiksberg, man er med til at støtte sporten i hele landet.
Klubben har nogle af landets bedste spillere, i alle årgange og afholder flere store nationale og internationale turneringer og arrangementer årligt. Til disse arrangementer tilbyder KB fx din virksomhed at være aktivt til stede. En kommunikationsplatform, hvor I som sponsor, kan opbygge et stærkt tilhørs forhold over for målgruppen.

Udover den signalværdi, der ligger i at være forbundet med KB, så kan klubben styrke virksomheders image via associationer til sundhed, give helt nye muligheder indenfor pleje af egne sponsorer, samarbejdspartnere og kollegaer og meget mere.

Hos os er samarbejdet mellem klub og sponsor utrolig vigtigt.

Vi ved at, et sponsorat først fungerer optimalt hvis aktiveringen af sponsoratet bliver påbegyndt på de rigtige tidspunkter via de korrekte distributionskanaler.

Samtidig tror vi på, at ikke alle firmaer har samme behov og ønsker, og giver derfor muligheden for, at tilkøbe ekstra ydelser som ikke nødvendigvis indgår i den købte sponsorpakke.

Derved får I muligheden for, at sammensætte en til dels individuel sponsorpakke, som passer til netop jeres firma.

Se mere om KB Tennis' sponsor udvalg samt kontaktperson - her