Spillerlicens

Ønsker du at fremgå af den danske rangliste, kandu søge licens hos Dansk Tennis Forbund.

Med licens har du mulighed for at optjene point til den danske rangliste i U12, U14, U16, U18 og seniorturneringer. Spillere i U10 inddeles i gruppelisten. Spillere med licens vi komme foran spillere uden licens i forhold tildeling af pladser i individuelle turneringer og har desuden mulighed for at deltage i divisionholdturneringen for juniorer og seniorer.

Du søger licens gennem din tennisklub og du kan således kun søge licens, hvis du er medlem af en tennisklub under Dansk Tennis Forbund. Licens kan søges hele året.

Udfyld ansøgningsblanketten med alle dine informationer og underskriv. Derefter sender du den til mail@kb-boldklub.dk som sørger for resten. Du modtager dit licensnr. direkte fra Dansk Tennis Forbund og du modtager en opkrævning fra din klub.

Priser fra 30. april til 31. december 2018

• U10 kr. 150
  • U12 kr. 300
  • U14, U16 og U18 kr. 400
  • Senior kr. 425

Spillerlicenser er helårlig og kan fornys hvert år i april. Dansk Tennis Forbund sender en oversigt med klubbens aktive licensspillere til klubben. Klubben melder tilbage til Dansk Tennis Forbund, hvilke licensnumre, der skal fornys for det kommende år, og hvilke der skal deaktiveres.

Hvis en spiller ikke ønsker sit licens fornyet, skal spilleren give klubben besked, så klubben ikke fornyer spillerlicensen i april. Et licens kan ikke deaktiveres i løbet af året.

Hvis en spiller ønsker at opdatere sine kontaktinformationer (adresse, tlf, e-mail) skal info sende pr. mail til Dansk Tennis Forbund.