Tilmelding og pris

Ny i KB
Ønsker man at tilmelde en spiller til Seniortennis gøres det ved at skrive sig op på denne venteliste. Når turen kommer til dig, og niveauet og alder passer til en ledig tid, vil du blive kontaktet.

Man betaler kontingent 2 gange årligt: 1. ½-år  1. januar - 30. juni
  2. ½-år 1. juli - 31. december

Seniortennisskolenbetales 3 gange årligt: Vintersæson 1. januar - 30. april
  Sommersæson 1. maj - ca. midt september
  Efterårsæson Ca. midt september - juleferien

Et medlemskab i klubben giver mulighed for at booke baner på begge af KBs anlæg - se priser,  benyttelse af klubbens swimmingpool og mulighed for at tilmelde sig undervisningstimer, og andre tennisarrangementer, som jævnligt afholdes i klubben.

Medlem i KB
Når det er tid til at melde sig til den nye sæson, sender vi en mail ud til alle medlemmer i senior- og veterangruppen med dato, når vi åbner for tilmelding. Mailen sendes ca. 2-3 uger inden sæsonstart. Hold derfor øje med din mailboks. Det er efter først-til-mølle princippet, så vent ikke for længe.

Pris
Prisen for en lektion, der er af 1 times varighed, er kr. 110. Man betaler for en hel sæson ved sæsonens opstart.

Alle yderlige spørgsmål skal rettes til Asif Mahmud

Regler for refundering af træningsgebyr
Efter tilmelding af træning er KB er ikke forpligtet til at refundere træningsgebyr. Kun i tilfælde af alvorlig skade eller sygdom og ved fremvisning af tilstrækkelig bevis kan KB returnere træningsgebyr.