Makkerbørs

Når du mangler en tennismakker

Bemærk; dette er kun for medlemmer, som selv ønsker at udfylde et skema med oplysninger om:

Medlemsnummer, fulde navn, nationalitet, e-mail, telefon, årgang og niveau*

*Hvad er dit niveau?
Det er svært at vurdere sit eget niveau, derfor har vi prøvet herunder at definere en spillers niveau, som vi ser på det på seniortennisskolen.

Niveau 1

Begynder

Har aldrig apillet tennis før og ville nok heave bedst af at starte på Seniortennisskolen, før man begynder at spille selv.

Niveau 2

Let øvet

Har spillet en til to sæsoner på seniortennisskolen, en som kender basis greb som forhånd, baghånd og serv og kan udføre dem i lettere grad.

Niveau 3

Let øvet

Har spillet tre til fire sæsoner på seniortennisskolen, en som kender basis greb som forhånd, baghånd og serv, samt kender forhånd- og baghåndsflugtning samt smash og kan udføre dem i en nogenlunde grad.

Niveau 4

Noget øvet

Har spillet mere end to år, en som kender de forskellige greb typer på forskellige slag og kan udføre dem i en stabil grad men i den høje ende.

Niveau 5

Noget øvet

Har spillet end tre år, en som kender de forskellige greb typer på forskellige slag og kan udføre dem i en stabil grad - Dette er en spiller som skal pudses i sine forskellige slag.

Niveau 6

Øvet

Har spillet mere end fire år, en som kender de forskellige greb typer på forskellige slag og kan udføre dem i en vis grad - Dette er en spiller som skal finpudses i sine forskellige slag.

Niveau 7

Øvet

Har spillet flere end fem år, en som kender de forskellige greb typer på forskellige slag og kan udføre dem i en vis grad - Dette er en spiller som skal finpudses i sine forskellige slag.

Ved udfyldelse af nedenstående formular giver du dit samtykke til at vi sender dine oplysninger til andre som har tilmeldt sig.

Du vil inden for 24 timer modtage en liste kontaktoplysninger på Makkerbørs-tilmeldte.

Member no
Full name