Makkerbørs

Når du mangler en tennismakker

Mangler du en makker, kan du skrive dig op på vores Makkerbørs. Inden for et par dage vil du modtage en mail med kontaktoplysninger på alle på Makkerbørsen.

Bemærk; dette er kun for medlemmer, som selv ønsker at udfylde et skema med oplysninger om:

Medlemsnummer, fulde navn, nationalitet, e-mail, telefon, årgang og niveau*

*Hvad er dit niveau?
Det er svært at vurdere sit eget niveau, derfor har vi prøvet herunder at definere en spillers niveau, som vi ser på det på seniortennisskolen. 

Niveau 1


Begynder


Har aldrig apillet tennis før og ville nok have bedst af at starte på Seniortennisskolen, før man begynder at spille selv.

Niveau 2


Let øvet


Har spillet en til to sæsoner på seniortennisskolen, en som kender basis greb som forhånd, baghånd og serv og kan udføre dem i lettere grad.

Niveau 3


Let øvet


Har spillet tre til fire sæsoner på seniortennisskolen, en som kender basis greb som forhånd, baghånd og serv, samt kender forhånd- og baghåndsflugtning samt smash og kan udføre dem i en nogenlunde grad.

Niveau 4


Noget øvet


Har spillet mere end to år, en som kender de forskellige greb typer på forskellige slag og kan udføre dem i en stabil grad men i den høje ende.

Niveau 5


Noget øvet


Har spillet end tre år, en som kender de forskellige greb typer på forskellige slag og kan udføre dem i en stabil grad - Dette er en spiller som skal pudses i sine forskellige slag.

Niveau 6


Øvet


Har spillet mere end fire år, en som kender de forskellige greb typer på forskellige slag og kan udføre dem i en vis grad - Dette er en spiller som skal finpudses i sine forskellige slag.

Niveau 7


Øvet


Har spillet flere end fem år, en som kender de forskellige greb typer på forskellige slag og kan udføre dem i en vis grad - Dette er en spiller som skal finpudses i sine forskellige slag.

 

Ved udfyldelse af nedenstående formular giver du dit samtykke til at vi sender dine oplysninger til andre som har tilmeldt sig.

Du vil inden for 24 timer modtage en liste kontaktoplysninger på Makkerbørs-tilmeldte.

Member no
First and last name
Mobile
Year of birth
interested in