Lej en boldmaskine

Sådan gør du for booking af boldmaskine på Peter Bangs Vej INDE – Bane 3-7:

• Log ind i medlemssystemet.
  • Book en indendørs bane (ikke bane 1 eller 2) med tennismakker 21455 / accepter betingelser / Læg i indkøbskurv
    inden du klikker ”Videre til betaling” klikker du på:
  • “Online køb” (topmenu) /  klik på ”Tennis” (venstremenu) og vælger ”Boldmaskine INDE - Bane 3-7”.
  • Klik på ”Videre til betaling” bemærk at banelejen kommer oveni lejen af boldmaskinen.

Sådan gør du for booking af boldmaskine på Peter Bangs Vej UDE – Bane 3:

• Log ind i medlemssystemet.
  • Book bane 3 ude med tennismakker 21455 / accepter betingelser / Godkend reservation.

Derefter

• Klik på “Online køb” (topmenu) / klik på ”Tennis” (venstremenu) og vælger ””Boldmaskine UDE – Bane 3”
  • Klik på ”Videre til betaling”.

______________________________

Regler for brug af boldmaskine

• Udendørs boldmaskine må ikke benyttes i regnvejr. Lejen returneres i tilfælde af regn. Kontakt administrationen, senest dagen efter.
  • Indendørs boldmaskine må ikke benyttes udenfor.
  • Boldmaskine inde må kun benyttes på bane 3 eller 4 inde og
    Boldmaskine ude må kun benyttes på bane 3 ude.
  • Er du mellem 12 og 16 år skal du være ledsaget af en forælder, som skal være medlem af KB.
  • Boldmaskinen må kun benyttes af 2 spillere pr. time.
  • Bolde medfølger.
  • Ønsker du selv at aflyse boldmaskine, kontakt administrationen. Samme regler for aflysning af banetime gælder – dvs. 5 timer før.
  • Begge boldmaskiner står ved bane 3 inde og er tydeligt mærket med hvilken maskine der er til inde brug,
    og hvilken der er til ude brug. Du skal selv hente boldmaskine, og den skal sættes retur efter brug.