Undervisningens opbygning

En undervisningstime varer 55 minutter, hvor opvarmning, tennistræning, og fælles afslutning indgår. En undervisningstime kan fx vare fra 16-16.55.

Et eksempel på en opbygningen af et træningspas:

10 minutters opvarmning af kroppen: Forskellige lege, der varmer kroppen op så børnene får pulsen i vejret.

40 minutters tennistræning: Fokuspunkterne varierer alt efter børnenes niveau og børene inddeles ofte i små grupper af 4-5 spillere sammen med en træner. Fokus kunne eksempelvis være træning af forhånd, baghånd, serv, benarbejde eller mere kamporienteret træning af double, single, tennisregler osv.

5 minutters afslutning: Ofte sluttes der af med stafetter af forskellig art, hvor børnene inddeles i hold og konkurrerer mod de andre spillere.

Til træningen skal børnene have sportstøj og sportssko på uden sorte såler, medbringe drikkedunk, egen ketcher (hvis det haves), og komme til tiden.

Vi anbefaler at tennisudstyr købes i Sportigan Rødovre. I butikken tilbydes god vejledning og 15 % på alle ikke nedsatte varer for klubbens medlemmer.

Butikkens adresse er:
Roskildevej 262