Hvor og hvornår

Vores udendørs sæson varer fra 1. maj til 30. august. I denne periode foregår træningen på minitennisbanerne på anlægget på Peter Bangsvej. Minitennisbanerne finder man lige ved parkeringspladsen. Ved regnvejr foregår træningen indendørs i en af de to tennishaller på samme anlæg. Minitennistræning tilbydes mandag-torsdag samt lørdag.

Vores indendørs sæson varer fra 1. september til 30. april, hvor der undervises både på vores anlæg på Peter Bangs Vej og på vores anlæg på Pile Allé.  Træningen foregår primært i Den Store Hal på Pile Allé både onsdag og lørdag. Mandag tilbydes der undervisning i den ene indendørs hal på Peter Bangs Vej. Forældre må gerne følge træningen fra balkonen i indendørshallen på Peter Bangs Vej under timen.  

Information når en ny sæson starter sendes via mail til alle medlemmer i alderen fra 5 til 10 år med tilbud om dag, tid og niveau.

Træningen følger Frederiksberg Kommunes skoleferiekalender, og derfor er der ikke undervisning i påskeferien, sommerferien, efterårsferien, vinterferien og på helligdage. Tjek KB’s kalender og se nærmere på de datoer, hvor træningen er aflyst.