Tilmelding, venteliste og priser

Tilmelding og venteliste

Efterspørgslen efter at spille tennis i KB er stor i forhold til, hvad vi kan tilbyde. Vi har ikke banerne til at oprette flere hold, og de hold, som vi allerede har, er fyldte.

Du er selvfølgelig velkommen til at skrive dig på ventelisten, og vi åbner naturligvis op, når der opstår ledige pladser. Men vi vil også advare om, at ventelisten er lang, og det kan tage meget lang tid, før der opstår ledige pladser. Du finder ventelisten her

Vores tennisskoler har 3 sæsoner:

Vinter (01.01-30.04)
Sommer (01.05- 31.08)
Efterår (01.09 -juleferien)

Man betaler kontingent 2 gange årligt: 1. ½-år  1. januar - 30. juni
  2. ½-år 1. juli - 31. december

Minitennisskolen betales 3 gange årligt: Vintersæson 1. januar - 30. april
  Sommersæson 1. maj - 31. august
  Efterårssæson 1. september - juleferien

En undervisningstime i Minitennis koster 80 kr. pr gang. Man betaler for hele sæsonen ved sæsonens opstart. I sæsonprisen er fratrukket ferier og helligdage.

Træningen følger Frederiksberg Kommunes skoleferie kalender, og derfor er der ikke undervisning i påskeferien, sommerferien, efterårsferien, vinterferien og på helligdage. Tjek KB’s kalender og se nærmere på de datoer, hvor træningen er aflyst.

Hvis man er under 18 år giver et medlemskab i klubben mulighed for gratis at booke udendørsbaner i sommersæsonen, Banehaj (gratis banetimer i indendørssæsonen), benyttelse af klubbens swimmingpool og mulighed for at tilmelde sig undervisningstimer, og andre tennisarrangementer, som jævnligt afholdes i klubben.

Medlem i KB
Er du medlem i KB og allerede tilknyttet et hold, beholder du din plads, til du i samarbejde med din træner rykker niveau eller du ikke ønsker pladsen længere.