Tilmelding og pris

Ny i KB
Ønsker man at tilmelde en spiller til Junioretennis gøres det ved at skrive sig op på denne venteliste. Når turen kommer til dig, og niveauet og alder passer til en ledig tid, vil du blive kontaktet.

Man er selvfølgelig velkommen til at tilmelde sig ind i KB, hvis man har har nogen i KB, man kan spille med.

Man betaler kontingent 2 gange årligt: 1. ½-år  1. januar - 30. juni
  2. ½-år 1. juli - 31. december

Juniortennisskolen betales 3 gange årligt: Vintersæson 1. januar - 30. april
  Sommersæson 1. maj - ca. midt september
  Efterårsæson Ca. midt september - juleferien

Et medlemskab i klubben giver mulighed for gratis at booke udendørsbaner i sommersæsonen, Banehaj (gratis banetimer i indendørssæsonen), benyttelse af klubbens swimmingpool og mulighed for at tilmelde sig undervisningstimer, og andre tennisarrangementer, som jævnligt afholdes i klubben.

Medlem i KB
Er du medlem i KB og allerede tilknyttet et hold, får du via mail et tilbud, når vi når til sæsonskift. Hold derfor øje med din mailboks. Tilbuddet sendes ca. 3-2 uger inden sæsonstart. Det er efter først-til-mølle princippet, så vent ikke for længe.

Pris
En undervisningstime i Juniortennis koster 110 kr. pr gang og betaling sker over KBs medlemssystem hvis man allerede er medlem i KB. Her logges ind med medlemsoplysninger, og herefter vælges den ønskede undervisningsdag og time passende til barnets niveau.

Opstår der problemer eller spørgsmål i medlemssystemet kontaktes KB’s administration.

Man betaler for hele sæsonen ved sæsonens opstart. I prisen er fratrukket ferier og helligdage.

Træningen følger Frederiksberg Kommunes skoleferie kalender, og derfor er der ikke undervisning i påskeferien, sommerferien, efterårsferien, vinterferien og på helligdage. Tjek KB’s kalender og se nærmere på de datoer, hvor træningen er aflyst.