PlaySight Smartcourt på KB – Klubbens nye digitale tennisbane

Så er der godt nyt til alle tennismedlemmer. KB har nemlig, som den første tennisklub i Danmark, fået PlaySight Smart Court. PlaySight kan både kan optage, lave statistikker og analysere den spiller, der logger ind på systemet. Det hjælper dig til at blive en bedre tennisspiller og kan både bruges i trænings og i kampsituationer.

PlaySight er installeret på bane 4 på Peter Bangsvej og fungerer ved at man logger ind på systemet, som findes på banen, ved at oprette en gratis konto med sin e-mail og et kodeord. Brugersystemet er både enkelt og hurtigt og alle optagelser, statistikker vil blive gemt på ens private konto, og sendes til den tilknyttede e-mail, så de kan nærstuderes hjemmefra.

Alle medlemmer kan benytte sig af PlaySight. De skal blot booke banen via Halbooking og oprette en profil på kiosken på banen.

”Kiosken” har en informationsskærm på banen og 6 ultra HD kameraer, der nøje følger bolden og spilleren på banen. Alt dette gøres helt automatisk, og når du er færdig bliver alt data lagret på din konto.

Systemet kan bl.a.:

• Måle hastigheden og højden over nettet på de bolde du slår
  • Optage dit spil på video i 3D kvalitet (kan både ses på banen eller hjemme)
  • Lave statistisk analyse af dit spil (fx antal forhænder, baghænder og vinderslag og fejl)
  • Dele dine videoer, analyser osv. med familie, venner og trænere.
  • Som noget nyt kan man på skærmen afprøve op til 20 forskellige automatiske øvelser, og indstille sværhedsgraden efter niveau.

PlaySight Smartcourt tilbyder alle medlemmer en gratis introduktion frem til 15. marts 2015 og alle, der prøver det er med i lodtrækningen om en Wilson RF 97 ketcher.

KB vil også afholde gratis kurser, hvor alle medlemmer kan melde sig. Følg med på hjemmesiden under nyheder.

Læs mere om systemet på PlaySights hjemmeside: http://www.playsight.com/home

Mange af klubbens trænere og spillere har allerede stor glæde af systemet, og vi håber på at se endnu flere benytte sig af det i fremtiden.