Fakta om Juniortennis

KBs tennisskole er en af landets største tennisskoler for børn og unge, der gerne vil lære at spille tennis. Juniorafdelingen består af ca. 500 børn i alle aldre og på alle niveauer. Hos KB er der plads til alle juniorer uanset hvilket niveau, man spiller på.

Der kan være forskel på hvordan de forskellige grupper træner. Træningens opbygning afspejler blandt andet spillernes umiddelbare fysiske samt motivationsmæssige udgangspunkt

Vi tilbyder undervisning 1-3 gange om ugen, med træningspas der varierer mellem 1 time til 1 timer og 30 minutter.

Juniortennis' hold består af grupper på mellem 4 og 16 spillere, undervisningen styres af 1- 3 trænere.

Spillerne inddeles på holdene efter deres niveau og alder. Vi bestræber os på, at der opbygges gode sociale relationer mellem spillere og trænere, så alle føler sig trykke, når de kommer til tennis.

Det sociale er noget, vi lægger stor vægt på i træningen, så spillerne ikke "bare" lærer at spille tennis, men også får mulighed for at skabe gode relationer og knytter venskabelige bånd i KB.

I undervisningen vil der være fokus på indlæring gennem fysisk aktivitet og sociale spil, som træneren instruerer.

Vi har 3 sæsoner på et år - Vinter (januar til april), Sommer (maj til midt september) og Efterår (midt september til december)

Trænerne sørger for at alle bliver trænet både teknisk, fysisk og taktisk og vejleder i alle spillets facetter. Du træner på samme tidspunkt hele sæsonen og med samme træner(e)

I må meget gerne komme i klubben og spille tennis, brætspil, bordtennis, bordfodbold eller andre sjove ting, du kan finde på, før din træning starter.