Klubbens divisionshold

Siden Dansk Tennis Forbund i 1967 indførte DM for hold i tennis (udendørs) har KB vundet medaljer ved samtlige mesterskaber. Således har KB vundet 36 ud af 48 mulige mesterskaber, fået sølv 12 gange og bronze en enkelt gang. Disse fornemme resultater er uden sidestykke i dansk idræts historie.

I 1986 indførte Dansk Tennis Forbund DM for hold indendørs. Her er det blevet til 18 mesterskaber ud af 30 mulige, 9 sølvmedaljer samt en bronzemedalje.

KB er i Udendørssæsonen 2018 repræsenteret i
Damer: Elitedivisionen, 1. Division Øst og 2. Division Øst
Herrer: Elitedivisionen, 1. Division Øst, 2. Division Øst

Damerne og herrerne er forsvarende danske mestre for hold.

KB er i Indendørssæsonen 2018/19 repræsenteret i
Damer: Elitedivisionen, 1. Division Øst og 2. Division Øst
Herrer: Elitedivisionen, 1. Division Øst, 2. Division Øst

Herrerne er forsvarende danske mestre for hold.

For at læse mere om Dansk Tennis Forbunds holdturnering her.
For at komme på et af KB’s Divisionshold kontakt Sportschef Mikkel Nørby

Klubbens KTU og SLTU hold
KB har en lang række seriehold tilmeldt Københavns Tennis Unions holdturnering. Holdene ledes af frivillige holdkaptajner, der sammen med KTU/SLTU-udvalget udtager spillere til holdene.

I indeværende indendørs sæson er KB præsenteret i SLTUs Veteran +40 og +50 række.

KB er i udendørssæsonen 2018 repræsenteret i den nye Tennis Øst holdturnering med mange hold i både senior og veteran.

For at læse mere om Tennis Øst holdturnering her.

For at komme på et af KB’s Tennis Øst hold kontakt Paulo Siquera - paulo@kb-boldklub.dk

Klubbens Juniorhold
KB har i udendørssæsonen 2018 mere end 30 deltagende hold i både Dansk Tennis Forbunds og Tennis Øst's holdturneringer.

Da klubben har mange turneringsaktive juniorer stiller vi op med flere hold inden for hver aldersgruppe.

For at komme på et af KB’s juniorhold kontakt Jamie Coshan - jamie@kb-boldklub.dk