Klubbens divisionshold

Siden Dansk Tennis Forbund i 1967 indførte DM for hold i tennis (udendørs) har KB vundet medaljer ved samtlige mesterskaber. Således har KB vundet 35 ud af 47 mulige mesterskaber, fået sølv 12 gange og bronze en enkelt gang. Disse fornemme resultater er uden sidestykke i dansk idræts historie.

I 1986 indførte Dansk Tennis Forbund DM for hold indendørs. Her er det blevet til 17 mesterskaber ud af 29 mulige, 9 sølvmedaljer samt en bronzemedalje.

KB er i Udendørssæsonen 2017 repræsenteret i
Damer: Elitedivisionen, 1. Division Øst og 2. Division Øst
Herrer: Elitedivisionen, 1. Division Øst, 2. Division Øst

Herrerne er forsvarende danske mestre for hold.

KB er i Indendørssæsonen 2016/17 repræsenteret i
Damer: Elitedivisionen, 1. Division Øst og 2. Division Øst
Herrer: Elitedivisionen, 1. Division Øst, 2. Division Øst

For at læse mere om Dansk Tennis Forbunds holdturnering her.
For at komme på et af KB’s Divisionshold kontakt Sportschef Mikkel Nørby

Klubbens KTU og SLTU hold
KB har en lang række seriehold tilmeldt Københavns Tennis Unions holdturnering. Holdene ledes af frivillige holdkaptajner, der sammen med KTU/SLTU-udvalget udtager spillere til holdene.

I indeværende indendørs sæson er KB præsenteret i SLTUs Veteran +40 række.

KB er i udendørssæsonen 2017 repræsenteret i Københavnsserien, Serie 1-5, Serie H, Veteran +40, +50, +60, +70, Superveteran og Veteran B.

For at læse mere om KTU’s holdturnering her.

For at komme på et af KB’s KTU/SLTU hold kontakt Klubmanager Daniel Mølgaard Nielsen - daniel@kb-boldklub.dk

Klubbens Juniorhold
KB har i udendørssæsonen deltagende hold i både Dansk Tennis Forbunds og SLTUs holdturneringer.
Da klubben har mange turneringsaktive juniorer stiller vi op med flere hold inden for hver aldersgruppe.

KB var i udendørssæsonen 2016 repræsenteret i samtlige junior holdturneringer under Sjællands Tennis Union (SLTU), dvs. i U8, U10, U12, U14, U16 og U18 og Ungsenior. Mere end 150 juniorer repræsenterede KBs juniorhold i 2016.

For at læse mere om DTF’s holdturnering for juniorer her.

For at komme på et af KB’s juniorhold kontakt Klubmanager Daniel Mølgaard Nielsen - daniel@kb-boldklub.dk