Gæster uden medlemskab

Det er muligt at booke en gæstebane i sommersæsonen (1. maj – midt september)
Mandag – fredag kl. 07.00-15.00 (14:00-15:00 som den sidste time)

Prisen er 400 kr. pr. bane. Man kan kun booke én bane ad gangen (samme regel gælder medlemmer).

Du kan 5 timer inden din booking starter gratis slette din banebooking. Det indbetalte beløb vil ligge som et tilgodehavende på din profil til brug for senere booking. Du kan altid se dine betalinger og dit eventuelle tilgodehavende under din profil.

Annullerer du en booking efter de 5 timers slettefrist godskrives beløbet ikke.

Du opretter et Sommer Tennis Gæste medlemskab ved at udfylde nedenstående formular og du vil inden for 1 arbejdsdag modtage en mail med dit medlemsnr. og adgangskode til banebooking.

Med Sommer Tennis Gæste medlemskabet er det også muligt, at tilmelde dig vores sommercamps - men først 14 dage før camp start.

Vedligehold af udendørsbaner
Se denne video, som viser vedligeholdelse af banerne efter spil. Se filmen ved at klikke her.
Det er FORBUDT at spille på vores grusbaner i løbesko! De ødelægger banerne. Spil kun i rigtige tennissko!

DD-MM-ÅÅÅÅ
Vejnavn, husnr. samt evt. etage og side