Booking af baner

Du kan booke baner i KBs medlemssystem og via touchskærmene på begge anlæg Pile Allé og Peter Bangs Vej.

Touchskærmene kan kun benyttes til udendørsbanerne og banehajsbaner. Man kan dog booke indendørsbaner på touchskærmene, hvis man har indbetalt et saldobeløb på sin medlemskonto. Du indbetaler saldobeløb i medlemssystemet.

Udendørssæson 1. maj til 31. august
Man kan reservere én banetime ad gangen
Med denne begrænsning har alle en fair chance for at komme til at spille regelmæssigt. Det er en god idé at tjekke begge anlæg for ledige baner.

Man kan benytte sig af chancebooking, som betyder, at har man en booket bane, kan man alligevel inden for de 2 næste timer booke en ledig bane. Det kan kun gøres på touchskærmene.

Er en bane ikke taget i brug efter 10 minutter af de medlemmer, der har booket banen, træder "10 minutters reglen" i kraft. Det vil sige at deres ret bortfalder til den pågældende banetid og banen kan benyttes af andre interesserede medlemmer. Bemærk denne gælder kun udendørsbaner.

Indendørssæsonen 1. september - 30. april
Man kan booke flere timer 14 dage frem. Der er brugerbetaling på banerne. Se priser på baner. Banerne bookes i medlemssystemet og i administrationens åbningstid ved personlig fremmøde.

Der er i indendørssæsonen muligt at lave en en sæsonbooking - dvs. fast banetime for hele indendørssæsonen. Interesserede kan kontakte administrationen. På grund af holdkampe og turneringer er det til tider nødvendigt at aflyse banetimer. Se aflyste banetimer.

Priser på indendørsbaner pr. 1. januar 2010

Mandag   -   fredag  kl. 7.00  - 9.00 kr. 120
Mandag - fredag kl. 9.00 - 15.00 kr. 130
Mandag  - fredag  kl. 15.00 - 22.00 kr. 180
Fredag      kl. 19.00 - 23.00 kr. 100
Mandag - torsdag  kl. 22.00 - 23.00 kr. 120
Lørdag - søndag kl. 8.00 - 9.00 kr. 120
Lørdag - søndag kl. 9.00 - 21.00 kr. 180

Indendørsbaner i udendørssæsonen hverdag og weekend kr. 80

Rabat
Man opnår 50 % på time 2 i indendørssæsonen i tidsrummet 7-15 på hverdage. Det foregår således, at man betaler fuldpris for begge baner og næste hverdag bliver 50 % af time 2 refunderet  til medlemmets medlemskonto som en tilgodehavende, hvor beløbet kan benyttes til andre bookinger.

Aflysning af en booket bane
Ønskers en banetime aflyst skal dette ske senest 5 timer forinden. Det betalte beløb for banen vil blive returneret til medlemmets medlemskonto, hvor beløbet kan benyttes til andre bookinger. Man kan altid se sin medlemskonto ved at logge ind i medlemssystemet.

Gæstetimer
Ønsker man som medlem at medbringe en gæst, booker man medspilleren ved at klikke på "gæst" i medlemssystemet. Gæstepris kr. 100.

Ønsker man at booke en bane uden at være medlem, er prisen kr. 100 pr. bane pr. time pr. person udover banelejen i indendørssæsonen, hvor banelejen skal lægges oveni.

I udendørssæsonen betaler gæster gæsteprisen på kr. 100 pr. bane pr. time pr. person for en udendørsbane. Ønsker man en indendørsbane i udendørssæsonen skal kr. 80 betales oven i gæsteprisen.

Kontakt administrationen.