Booking af baner på KB

Du kan booke baner på flere måder. Via KBs Medlemssystem, på touchskærmene på Pile Allé og Peter Bangs Vej.

Udendørssæsonen 1. maj til 31. august
Du kan reservere én banetime ad gangen. Med denne begrænsningen har alle en fair chance for at komme til at spille regelmæssigt. Det er ofte er en god idé at tjekke begge anlæg for ledige baner.

Dog kan du benytte dig af chancebooking, som betyder, at har du en booket bane, kan du alligevel inden for de 2 næste timer booke en ledig bane.

Indendørssæsonen 1. september - 30 april:
Her kan du booke flere timer en uge frem. Der er brugerbetaling på banerne jf. nedenstående prisliste.

Du kan betale i administrationen i åbningstiden. Vi modtager Dankort.

Det er i indendørssæsonen muligt at lave en kontrakt på en eller flere faste ugentlige timer, som gælder for hele perioden. Kontakt venligst administrationen for yderligere information.

På grund af holdkampe og turneringer er det til tider nødvendigt, at aflyse kontrakttimer. Aflysninger vil blive annonceret her og vil også blive opsat på opslagstavlerne. Specielle tilbud på banetimer vil ligeledes blive annonceret her. Aflyste tider finder du til her til venstre.

Tennistime satser pr. 1. januar 2010:
Mandag - fredag       mellem    kl.    07.00 - 09.00 kr.  120
Mandag - fredag       mellem    kl.    09.00 - 15.00 kr.  130
Mandag - fredag       mellem    kl.    15.00 - 22.00 kr.  180
Fredag dog                mellem    kl.    19.00 - 23.00 kr.  100
Mandag - torsdag     mellem    kl.    22.00 - 23.00 kr.  120
Lørdag og søndag   mellem    kl.    08.00 - 09.00 kr. 120
Lørdag og søndag   mellem    kl.    09.00 - 21.00 kr.  180

Rabat:
Du opnår 50 % på time nr. 2 i perioden 1. september til 30. april i tidsrummet 7-15 (inklusiv) på hverdage.

Indendørsbaner hverdage/weekender i sommersæsonen kr. 80

Aflysning af booket bane:
Ønsker du at aflyse en banetime, skal dette ske senest 5 timer forinden.

Gæstetimer:
Ønsker du som medlem at medbringe en gæst - booker du spiller nr. 2 med gæste medlemsnr. 9999. Det koster kr. 100 som gæstepris - udover banelejen i indendørssæsonen

Er I 2, der ikke er medlemmer koster det kr. 200 pr. bane i timen - udover banelejen i indendørssæsonen. Du bedes kontakte administrationen på ovenstående telefonr. i administrationens telefontid, som ophører en time før lukketid.