Veteran DM 2021

Om DTV

DTV - Danske Tennis Veteraner blev stiftet i 1972 i samarbejde med Dansk Tennis Forbund. Formålet med stiftelsen var blandt andet at afholde årlige danmarksmesterskaber for hold, individuel og double.

DM for Veteraner afholdes hvert år ude- og indendørs. Deltagere er tennisspillere over 35 år inddelt i grupper på 5 år.

Der spilles efter Cup regler, hvor det kun er vinderen der går videre.

Der spilles både single, double og mix

Generelt

Vi ser meget frem til at byde alle tennisglade veteraner velkommen på Peter Bangs Vej den 25.-31. juli 2021. Her i folderen kan du finde alt relevant information om arrangementet

De til enhver tid gældende Coronaregler er gældende under arrangementet - som udgangspunkt:

  • Bliv hjemme hvis du føler dig utilpas
  • Host i ærmet
  • Vask eller afsprit dine hænder

Bespisning

Restaurant Granen ser frem til en hyggelig uge på anlægget. Granen byder ind med mange forskellige muligheder for bespisning.

Der kan i løbet af dagen købes pastasalater, sandwich, kage, kaffe, the, læskedrikke mm. Der vil hver aften være en aftenmenu, som vil kunne nydes på restaurantens terrasse.

Grillaften

Vi afholder grillaften for alle deltagere samt familie og venner, tirsdag den 27. juli. Nærmere informationer og tilmelding fremsendes når vi når tættere på.

Vi arbejder på at finde noget underholdning til aftenens hyggelige sammenkomst.

Parkering på KB/ Frederiksberg

Det vil være muligt at parkere 2 timer gratis udenfor KBs parkeringområde/ Frederiksberg generelt. Parkering på KBs parkeringsplads er mod betaling 20kr/time.

Parkerer man på den modsatte side af togbanen/ KB-Hallen st. så er der 3 timers gratis parkeringen da det er Københavns kommune

KB har to anlæg, et på Pile Alle med 11 udendørs-, 2 indendørs- og 4 18-meterbaner. Anlægget på Peter Bangs Vej råder over 14 grusbaner, 2 hybridbaner og 7 indendørsbaner. Vi har fitnessrum, multihal og til sidst har vi netop fået renoveret vores udendørspool. På Peter Bangs Vej sidder vores administration, direktør, fodbold og tennisledelsen.

FRI ADGANG TIL UDENDØRSPOOL

Under hele DM, vil det være muligt for spillere og gæster at anvende vores nyrenoverede udendørspool. MEDBRING derfor badetøj

 

Ved spørgsmål, så skriv til den turneringsansvarlige alexander@kb-boldklub.dk