MICHAEL MORTENSEN OPEN 2017

Sted: Peter Bangs Vej 147, 2000 Frederiksberg
Dage: Lørdag 24. Juni 2017 – Søndag 25. Juni 2017

Kjøbenhavns Boldklub inviterer ALLE SENIORER & VETERANER til at deltage i Michael Mortensen Open, som er en ny turnering udelukkende med fokus på double. Alle kampe spilles som 1 collegesæt til 8, tiebreak ved stillingen 8-8.

Der spilles i følgende rækker:
Senior (over 18 år) damedouble - Veteran +40 damedouble
Veteran +50 damedouble - Veteran +60 damedouble

Senior (over 18 år) herredouble - Senior +30 herredouble
Veteran +40 herredouble - Veteran +50 herredouble
Veteran +60 herredouble - Veteran +70 herredouble

Senior (over 18 år) mixdouble - Veteran +40 mixdouble
Veteran +50 mixdouble - Veteran +60 mixdouble

Det er muligt at deltage i 2 doublerækker. Man kan max spille 4 kampe (1 sæt til 8 pr. kamp) Prisen pr. række er kr. 100,00 pr. spiller pr. par. Der er plads til 8 par pr. række og der spilles efter Monrad Cupsystem, som giver alle par 3 kampe og der spilles om placeringerne 1-8 i hver række. Kommer der mere end 8 par pr. række, niveauinddeles rækkerne.

Tilmelding skal ske via formular: https://kb.halbooking.dk/proc_formular.asp?formular=83

Udfyld formularen og læg i indkøbskurv. Ønsker du at deltage i flere kategorier, klik på ” Michael Mortensen Open ” igen i topmenu (eller får du ikke en formular pr. kategori).

Har man spørgsmål vedr. turneringen, kontakt venligst Daniel Mølgaard Nielsen, e-mail: daniel@kb-boldklub.dk . Vi glæder os til at se jer til Michael Mortensen Open på KB.