KB Senior Klubmesterskab 2017

Mandag 4/9 (uge 36) til søndag 17/9 (uge 37)

Lodtrækning og spilletider - opdateret mandag 18. september 2017 kl. 09.35

Rækker:

• Mesterrække* (Trøsterække:A)*
  • B-række (Trøsterække:C)*
  • +50 HS Single (med trøsterække)
  • +60 HD, DD og MD double
  • +60 HS Single (med trøsterække)
  • +70 HS Single (med trøsterække)

* Der spilles følgende kategorier i Mesterrække, A-række, B-række, C-række: HS, DS, HD, DD og MD. Man må melde sig i alle kategorier, men kun i en af rækkerne for den pågældende kategori. Man kan max deltage i 3 rækker i alt.

* Spillere der spiller fra serie 3 og op til KBH serien (eller tilsvarende niveau) skal melde sig i Mesterrækken.

Gebyr kr. 150,00 pr. person i singlerækkerne og kr. 75,00 kr. pr. person i doublerækkerne.

Tilmelding sker i medlemssystemet via klubbens hjemmeside under Tennis / KB Senior Klubturnering 2017.

I double skal begge tilmelde sig og betale i medlemssystemet – og derefter sende en mail til daniel@kb-boldklub.dkog oplyse hvem din makker er.

Regler:

• Kampene spilles på Pile Allé. Semifinaledag lørdag den 16. september 2017, finaledag søndag den 17. september 2017. Der spilles kun lørdag 9/9 og søndag 10/9 hvis der har været dårligt vejr/udsatte kampe. Semifinale- og finalekampe kan ikke rykkes til andre dage. Indledende runder af mixdouble spilles dog lørdag 9/9 og søndag 10/9.
  • Der spilles med tiebreak i første to sæt og 3. sæt spilles som match tiebreak til 10 point, max 8 minutters opvarmning før kampen.
  • Alle kampe skal afvikles indenfor turneringens kampdage og kan som udgangspunkt ikke flyttes (undtaget pga.Holdkamp).Lørdagden16/9frakl.10.00,søndagden17/9frakl.10.00.På hverdage fra kl.16.00-16.30.
  • A og C-rækkerne starter mandag den11/9.
  • Deltagere må på regne at skulle spille flere kampe per dag, hvis opstillet i flere kategorier.
  • Ved for få tilmeldinger i en kategori kan rækker sammenlægges.
  • Ved regn kan turneringsledelsen vælge at aflyse eller rykke indendørs.
  • Spilleprogram vil være at finde på hjemmesiden onsdag den 30. august 2017 og sendes også på mail til alle deltagere

Tilmeldingsfrist:
Senest søndag 27. august 2017