KB Senior Klubmesterskab 2019

Fredag 21. juni til søndag 30. juni (uge 26)

Rækker:

• Mesterrække (Bonusrække A) *
  • B-række (Bonusrække C) *
  • +55 HS Single (med bonusrække)
  • +65 HS Single (med bonusrække)

* Der spilles følgende kategorier i Mesterrække, A-række, B-række, C-række: HS, DS, HD, DD og MD

Man må tilmelde sig i alle kategorier, men kun i en af rækkerne for den pågældende kategori.

* Spillere der spiller fra serie 3 og op (eller tilsvarende niveau) skal melde sig til i Mesterrækken.

• Gebyr singlerækkerne kr. 150 pr. person
  • Gebyr doublerækkerne kr. 75 pr. person (én tilmelder begge til kr. 150. I afregner selv indbyrdes). Husk at skrive makkers navn ved tilmeldingen.

Tilmelding sker i Medlemssystemet / Under ”Menu” vælges ”Tennis” / KB Senior Klubmesterskab 2019

Tilmeldingsfrist 14. juni 2019.

Regler:

• Senior Klubturnering indledende kampe spilles på Peter Bangs Vej. Semifinaledag lørdag 29. juni og finaledag søndag 30. juni spilles på Pile Allé. Semifinale- og finalekampe kan ikke rykkes til andre dage!
  • Der spilles med tiebreak i første to sæt og 3. sæt spilles som match tiebreak til 10 point.
  • Alle kampe skal afvikles inden for turneringens kampdage og kan som udgangspunkt ikke flyttes (undtaget pga. holdkamp). På weekender fra kl. 10. På hverdage fra kl. 17.
  • Ønsker man at flytte en kamp, skal man selv aftale dette med sine modstander(e) og sikre afviklingen af kampen inden den efterfølgende programsatte kamp.
  • Deltagerne må påregne at skulle spille flere kampe pr. dag, hvis opstillet i flere rækker.
  • Ved for få tilmeldinger i en kategori kan rækker sammenlægges.
  • Ved regn kan turneringsledelsen vælge at aflyse eller rykke indendørs.
  • Spilleprogram og lodtrækning findes på KBs hjemmeside.

Turneringsansvarlig
Claus Møller Petersen