KB Senior Klubmesterskab 2018

Singlerækker: Mandag 25/6 til søndag 1/7 (uge 26)
Doublerækker: Mandag 3/9 (uge 36) til søndag 16/9 (uge 37)

Rækker:

• Mesterrække* (Trøsterække: A)*
  • B-række (Trøsterække: C)*
  • +50 HS Single (med trøsterække)
  • +60 HD, DD og MD double
  • +60 HS Single (med trøsterække)
  • +70 HS Single (med trøsterække)

* Der spilles følgende kategorier i Mesterrække, A-række, B-række, C-række: HS, DS, HD, DD og MD. Man må melde sig i alle kategorier, men kun i en af rækkerne for den pågældende kategori. Man kan max deltage i 3 rækker i alt.

* Spillere der spiller fra serie 3 og op til KBH serien (eller tilsvarende niveau) skal melde sig i Mesterrækken.

Gebyr kr. 150,00 pr. person i singlerækkerne og kr. 75,00 kr. pr. person i doublerækkerne.

Tilmelding sker i medlemssystemet via klubbens hjemmeside under Tennis / KB Senior Klubturnering 2018.

I double skal begge tilmelde sig og betale i medlemssystemet – og derefter sende en mail til daniel@kb-boldklub.dk og oplyse hvem din makker er.

Regler:

• Singlerækkerne spilles på Peter Bangs Vej. Doublerækker spilles på Pile Allé. Semifinaledag for singlerækker er lørdag den 30. juni 2018, finaledag er søndag den 1. jul 2018. Semifinaledag for doublerækker er lørdag den 15. september 2018, finaledag er søndag den 16. september 2018. Der spilles kun lørdag 8/9 og søndag 9/9 hvis der har været dårligt vejr/udsatte kampe. Semifinale- og finalekampe kan ikke rykkes til andre dage.
  • Der spilles med tiebreak i første to sæt og 3. sæt spilles som match tiebreak til 10 point, max 8 minutters opvarmning før
  • Alle kampe skal afvikles indenfor turneringens kampdage og kan som udgangspunkt ikke flyttes (undtaget pga. Holdkamp). Lørdag den 15/9 fra 10.00, søndag den 16/9 fra kl. 10.00. På hverdage fra kl. 16.30.
  • Single A- og C-rækker starter fredag den 29/6. Double A- og C-rækker starter fra mandag 10/9.
  • Deltagere må påregne at skulle spille flere kampe per dag, hvis opstillet i flere
  • Ved for få tilmeldinger i en kategori kan rækker sammenlægges.
  • Ved regn, kan turneringsledelsen vælge at aflyse eller rykke indendørs.
  • Spilleprogram sendes på mail til alle deltagere

Tilmeldingsfrist:
Singlerækker senest fredag den 15. juni 2018