KB Senior Klubmesterskab 2016

Spilleprogram:

Lodtrækninger & resultater (opdateret mandag 19/9 kl. 09.55)

Mandag 5/9 (uge 36) til søndag 18/9 (uge 38)

Rækker:

• Mesterrække* (Trøsterække: A)*
  • B-række (Trøsterække: C)*
  • +55 HS Single (med trøsterække)
  • +55 HD, DD og MD double
  • +65 HS Single (med trøsterække)
  • +65 HD, DD og MD double

* Der spilles følgende kategorier i begge rækker: HS, DS, HD, DD og MD. Man må melde sig i alle kategorier, men kun i en af rækkerne for den pågældende kategori. Man kan max deltage i 2 rækker i alt.

* Spillere der spiller fra serie 4 og op til KBH serien (eller tilsvarende niveau) skal melde sig i Mesterrækken.

Gebyr kr. 150,00 pr. person i singlerækkerne og kr. 75,00 kr. pr. person i doublerækkerne.

Tilmelding sker i medlemssystemet via klubbens hjemmeside under Tennis / KB Senior Klubturnering 2016.

I double skal begge tilmelde sig og betale i medlemssystemet – og derefter sende en mail til daniel@kb-boldklub.dk og oplyse hvem din makker er.

Regler:

• Kampene spilles på Pile Allé. Semifinaledag lørdag den 17. september 2016, finaledag søndag den 18. september 2016.
  • Der spilles med tiebreak i første to sæt og 3. sæt spilles som match tiebreak til 10 point, max 8 minutters opvarmning før kampen.
  • Alle kampe skal afvikles indenfor turneringens kampdage og kan som udgangspunkt ikke flyttes (undtaget pga. Holdkamp). Lørdag den 17/9 fra kl. 10.00, søndag den 18/9 fra kl. 10.00. På hverdage fra kl. 16.00-16.30.
  • A og C-rækkerne starter mandag den 12/9.
  • Deltagere må påregne at skulle spille flere kampe per dag, hvis opstillet i flere kategorier.
  • Ved for få tilmeldinger i en kategori kan rækker sammenlægges.
  • Ved regn, kan turneringsledelsen vælge at aflyse eller rykke indendørs.
  • Spilleprogram vil være at finde på hjemmesiden fredag den 2. september 2016 og sendes også på mail til alle deltagere

Tilmeldingsfrist:
Senest onsdag 31. august 2016