Udendørsaktiviteter fra mandag d. 15. marts

Vi fortsætter vores udendørs træning, ligesom i de forrige to uger.

Træningen vil være i form af fysisk træning i hverdagene for alle juniorer og spil på Allébanen for U12 og ned om fredagen og i weekenden.

Dertil er der tilbud for vores seniorspillere i form af TennisFitness hverdag morgener og træning hverdag formiddage på Allébanen.

Tilmelding vil ske igennem medlemssystemet, hvoraf det vil fremgå, hvilke medlemsgrupper, som kan tilmelde sig den enkelte aktivitet. Tilmelding vil være efter først til mølle-princippet med mellem 16 og 22 pladser pr. træning. Visse træningstilbud vil være forbeholdt en særlig gruppe, så I må gerne være opmærksomme på, hvilke informationer, der fremgår i medlemssystemet.

Oprettelsen af tilbud på Allé Banen betyder også, at der vil være tidsrum dernede, hvor der ikke er adgang til selvspil. Vi ved at mange har haft benyttet netop Allé Banen under nedlukningen, så vi håber, at I vil drage nytte af de forskellige muligheder I kan finde i medlemssystemet. Husk, at I kan se, hvornår Allébanen er booket til træning i medlemssystemet.

Til slut en opfordring til alle jer, der benytter vores hybridbaner. Vi har den seneste tid observeret, at der er medlemmer, som spiller med andre numre end deres eget og i visse tilfælde har vi også set medlemmer tage ikke-medlemmer med på banerne. Det er naturligvis imod vores politik og vi opfordrer på det kraftigste til, at alle følger vores regler. Driften fører fortsat opsyn med, hvem der tilgår vores baner. Vi ønsker så mange medlemmer som muligt skal have adgang til vores begrænset banekapacitet i øjeblikket.

Vi glæder os enormt meget til at fortsætte træningen, som har været en succes i de to sidste uger.