Kom op af sofaen og træn med dine venner fra klubben!

Fra tirsdag d. 2. februar og frem til vi igen
åbner op for KB, tilbyder vi live online træning
for ALLE medlemmer.

I en tid med få aftaler og få lyspunkter i hverdagen,
så er det med stor glæde, at vi nu kan tilbyde et
online mødested, hvor KB medlemmer kan træne
sammen.

I en periode har afdelingerne på KB tilbudt forskellige
muligheder for træning. Nu er vi gået skridtet videre,
hvor vi som samlet forening kan træne sammen.

Modsat tidligere træningstilbud har vi denne gang
valgt, at det skal være KB’ere fra forskellige hjørner
af foreningen, som varetager træningen.

Vi har kompetente folk i såvel bestyrelseslokalet
som ude i marken på banerne, som vil lave træning,
som alle kan være med til. Vi glæder os
derfor enormt meget til at komme i gang.

Træningen bliver fast tirsdag og torsdag kl. 17. Hver fredag sender vi program ud til jer alle, så I ved hvad vi har planlagt i den kommende uge. I den information, I modtager, vil der være et link til Teams til henholdsvis tirsdag og torsdag. Dette link anvendes til at komme direkte ind i vores fælles online træning. I den kommende uge ser programmet således ud:

Tirsdag d. 2. februar kl. 17 – Yoga   Klik her for at deltage i mødet

Majken Henriksen er bestyrelsesmedlem i KB, sponsor konsulent og Yin Yoga instruktør, og hun har lovet at tage os igennem en times Yin Yoga. Yin yoga er en stille form for yoga, hvor man primært ligger og sidder ned og strækker og afspænder hele kroppen. Det er godt både for ømme og stive trænings- og kontormuskler.

”Yin yoga kræver ingen erfaring og jeg har fra første dag undervist mænd og kvinder, som ikke er den typiske yogi - snarer tværtimod. Her er ingen fancy stillinger du skal stå i, men masser af gode stræk for hele kroppen. Jeg glæder mig til at se dig på yogamåtten, og husk hvis det er din første gang, er det måske nu, du skal springe til, man kan jo altid gemme sig lidt bag skærmen.”

Udstyr: træningsmåtte eller et blødt underlag og et tæppe.

Torsdag d. 4. februar kl. 17 – fysisk træning  Klik her for at deltage i mødet

Mikkel Lynge har efterhånden en del års erfaring i tennisafdelingen på KB. Som blandt andet elitetræner og fysisk træner for Clara Tauson, er det en fornøjelse, at Mikkel har sagt ja til at stå for en omgang god fysisk træning. Træningen vil indeholde en god blanding af styrke og puls. Vi lover, at kroppen efterfølgende vil sige ja tak til mere af det. Træningen henvender sig bredt, men man skal være forberedt på, at der kommer sved på panden.

Udstyr: træningsmåtte eller et blødt underlag og et tæppe.

Vi glæder os til at træne i fællesskab og få det bedste ud af en ellers kedelig tid.