KB iværksætter nyt projekt målrettet medlemmer i alderen 60 år og ældre

Sociale fællesskaber og motion har stor betydning for sundhed og livskvalitet – specielt når man kommer lidt op i årene.

Vi er på KB ca. 500 medlemmer i alderen 60 år og ældre.

Det er vores mål med projektet at skabe rammer for et miljø, hvor medlemmer dagligt i tidsrummet mellem kl. 8 – 14 kan melde sig til en eller flere aktiviteter med mulighed for efterfølgende frokost.

Vi starter op med tennis, udstrækning og yoga. Vi forventer at kunne udvide med styrketræning, løbetræning, crosstræning, bordtennis, svømmetræning, bridge m.v.

Vi starter op med Tennis Yoga to dage ugentligt – tirsdag på Peter Bangs Vej og torsdag i Pile Alle. Hvis, der viser sig at være behov, udvider vi med flere dage.

Vores instruktører er:

- Alexander Despotovic, Tennis
- Alex Loughlan, Tennis
- Sigrid Fleckner, Udstrækning og yoga

Tilmelding: medlemssystemet / vælg Tennis / vælg KB Veteraner. Pris for tennis og yoga 95 kr.

Udover den planlagte træning så sigter vi på at kunne tilbyde frokost efter hver træning. Tilmelding og betaling skal ske særskilt i medlemssystemet. Det er dermed muligt at vælge til og fra efter eget ønske.

Vi starter tirsdag den 11. maj (ingen aktivitet d. 13. maj pga. Kristi himmelfartsdag).

Vi håber at rigtigt mange vil bakke op om projektet og være med til at udvikle Danmarks bedste veteranmiljø.

Har du spørgsmål til ovenstående, er du velkommen til at kontakte Martin

Jørgen Goldberg i baggrunden spillede tennis til han var 96 og
Harry Meistrup i forgrunden til han var 104.

Billedet er fra Harrys 100 års dag i Haveselskabets Have den 13. maj 1999.