Kære medlemmer

Indendørssæsonen er så småt ved at starte op og i den forbindelse kommer her lidt information omkring de formiddagstilbud, vi har den kommende sæson.

Herunder kan du læse, hvilke muligheder, der er for såvel formiddagstennis som tennisfitness. Diverse ad-hoc tilbud er spredt ud fra mandag til torsdag. Der er åbent i vores medlemssystem for tilmelding.

Tennisfitness
Få pulsen op og dyrk en sjov form for motion, der øger forbrændingen og forbedrer din kondition.

Hver mandag morgen med Alex Loughlan som træner.
Tidspunkt: 07-08 og 08-09
Pris: 50 kr. pr. gang
Der skal minimum være 4 deltagere for at holdet bliver til noget

Formiddagstennis mandag
Hver mandag formiddag med Gabriel Piccat og Facundo Encizo som trænere. Fra d. 1. oktober og frem til d. 10. oktober er Facundo bortrejst. Derfor vil det være Gabriel, som varetager træningen alene i perioden.

Tidspunkt: 11-12 (begynder) og 12-13 (let øvet)

Formiddagstennis tirsdag
Hver tirsdag formiddag med Gabriel Piccat

Tidspunkt: 11-12 og 12-13. Begge hold er for øvet spillere

Formiddagstennis torsdag
Hver torsdag formiddag med Christian Jargin og Gabriel Piccat

Tidspunkt: 10-11 (begynder/let øvet) og 11-12 (øvet)
Pris: 75 kr. pr. gang

Udover ovenstående tilbud vil der den kommende uge blive introduceret fysisk træning for alle medlemmer med Raiquen Moyano som træner. Vi mangler at få de sidste praktiske ting på plads, inden vi melder dage og tidspunkter ud. Hold derfor øje i medlemssystemet.

På snarligt gensyn på KB.

De bedste hilsner
Martin Killemose