Formiddagstennis er tilbage

Hver onsdag kl. 10-11 Let øvet og kl. 11-12 Øvet på Peter Bangs Vej baner 13-16

Det koster kr. 60 at deltage, og du melder dig til i medlemssystmet / Tennis / Formiddagstennis.

Formålet er, at vi øver, spiller tennis, griner og hygger os.

Træneren er Alexander Despotovic

Afbud:
Får du behov for at melde fra, er afmeldelsesfristen 24 timer før arrangementets start. Du kan selv gøre det i medlemssystemet. Hvis du melder fra efter afmeldelsesfristen, refunderes træningsgebyret ikke.

Venteliste:
På hvert hold er der 5 pladser til venteliste. Du betaler træningsgebyret på kr. 60, men beløbet bliver først trukket, hvis ventelisten aktiveres og du får en plads på træningen.

Det er meget vigtigt, at du bemærker;

• at når du tilmelder dig ventelisten, vil du få valget at vælge hvor mange timer forinden, du vil adviseres.
  • hvis der bliver plads på arrangementet, vil din tilmelding automatisk blive aktiveret, og du vil modtage en email.
  • hvis ikke din tilmelding aktiveres, vil det betalte beløb kunne anvendes til en anden tilmelding.