Herrerne har indtil videre knust al modstand i Elitedivisionen.

Så er de klare til slutspillet

KBs bedste hold hos såvel damer som herrer er klar til slutspilskampene om det danske mesterskab. Det ligger fast efter weekendens kampe, hvor holdturneringerne blev genoptaget efter et par måneders vinterpause.

Damerne i Elitedivisionen vandt med 5-1 over HIK. En kamp, hvor der var mere spænding end resultatet viser, da tre af kampene måtte afgøres i match tie-break. KB-spillerne formåede at holde hovederne kolde og sikrede dermed en plads i slutspillet.

De sidste to kampe i det indledende gruppespil skal nu bruges til at erobre andenpladsen. Begge kampe foregår på hjemmebane – først mod Gentofte lørdag 29. februar og dernæst mod Roskilde lørdag 14. marts.

Mod HIK blev Julie Noe kåret som MVP efter en sejr på to gange 6-0 over Cecilia Estlander. De øvrige spillere på vinderholdet var Mai Grage, Simone Alipieva og Rebecca Munk Mortensen.

Se stillingen i Elitedivisionen for damerne.

Herrerne har indtil videre knust al modstand i Elitedivisionen. Senest fik Virum smæk med 6-0.

Spænding var der ikke meget af, og kan herrerne fastholde den gode stime, vinder de rækken og kan vælge semifinalemodstander i slutspillet.

De ’stærke mænd’ mod Virum var Søren Hess-Olesen, Martin Linnet Killemose, Søren Wedege, Jonas Zacho Larsen og Frederik Sletting.

Inden slutspillet skal herrerne spille to hjemmekampe – først mod Århus 1900 lørdag 29. februar og dernæst mod Lyngby lørdag 14. marts.

Se stillingen i Elitedivisionen for herrerne.