KB-damerne hyggede sig gevaldigt efter sejren over Gentofte.

KB-damerne hyggede sig gevaldigt efter sejren over Gentofte.

Psykologisk triumf til damerne

Nu nærmer de afgørende kampe om det danske mesterskab for hold sig for alvor.

Såvel KBs bedste damer som herrer i Elitedivisionen var i kamp i weekenden på hjemmebane, og det resulterede i to sejre.

Damerne vandt med 4-2 over Gentofte. Et opgør mellem de to hold kan meget vel blive en realitet i semifinalen i slutspillet. Det var derfor dejligt at få det psykologiske overtag i en tæt kamp, hvor KBerne spillede rigtig godt.
Der var flotte singlesejre til Karina Ildor Jacobsgaard, Julie Noe og Rebecca Munk Mortensen, mens Mai Grage i førstesinglen blev besejret af Emilie Francati.
MVP blev Karoline Laursen, der spillede en flot double sammen med Rebecca Munk Mortensen.

Damerne skal i den sidste runde inden slutspillet møde bundholdet Roskilde på hjemmebane. Det sker lørdag 14. marts klokken 10.

Se stillingen i Elitedivisionen for damerne.

Herrerne vandt med 6-0 over Århus 1900. Måske den hurtigste holdkamp, KBerne nogensinde har spillet. Der blev maksimalt afgivet tre partier i to kampe, og samlet tabte holdet ni partier. Holdet leverede en professionel indsats, der betyder, at holdet har vundet rækken inden sidste runde, hvor modstanderen lørdag 14. marts klokken 10 er Lyngby på hjemmebane.

Dermed har KB fordelen af at vælge modstander i semifinalen.
Holdet, der slog Århus 1900, bestod af Eric Vanshelboim, Søren Hess-Olesen, Martin Linnet Killemose, Søren Wedege, Jonas Zacho Larsen og Esben Hess-Olesen.

Se stillingen i Elitedivisionen for herrerne.