Ny cheftræner på KB

Det er med glæde, at vi kan præsentere Mark Frøslev som kommende cheftræner for KB Tennis. Mark kommer fra en tilsvarende rolle i Lyngby Tennisklub og tiltræder på KB d. 1. april 2020. Mark er 47 år gammel og har fået sin tennisopdragelse i Jylland. Mark er uddannet folkeskolelærer og har tidligere været cheftræner i henholdsvis Aarhus 1900 og Skovbakken Tennisklub.

Med Mikkel Nørbys afgang i udgangen af februar har det været naturligt for os at lede efter en erstatning, som i mange henseender kan varetage samme tennismæssige opgaver. Mark besidder mange af de samme tennisfaglige kvaliteter, hvilket gjorde Mark til en oplagt kandidat for KB. Mark vil overtage ansvaret for herrernes 1. hold samt have banetimer i en vid udstrækning med fokus på vores bedste spillere i alle aldre.

Udover at være en særdeles kompetent tennistræner, så er Mark en behagelig og vellidt person. Vi skal alle glæde os til 1. april. Stort velkommen til Mark.