For anden gang på meget kort tid snuppede Clara Tauson pokal og blomster i Kina. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Ustoppelige Clara Tauson

Clara Tauson er slet ikke til at stoppe på den internationale tennisscene. På meget kort tid har hun triumferet to gange i Kina.

Efter sin store, flotte sejr i sidste uge i en 60.000 dollar-turnering, spillede Clara i denne uge med i en mindre 15.000 dollar-turnering i Xiamen.

Clara viste igen omverdenen, at hun er en spiller, der skal holdes øje med.
I semifinalen vandt Clara 6-2, 6-1 over Eudice Wong Chong fra Hongkong, og i finalen blev det til en sejr i tre sæt på 6-2, 3-6, 6-2 over kineseren Meidi Guo.

”Det er svært at fatte, at jeg igen har vundet en seniorturnering. Jeg har spillet godt, men nu trænger kroppen til hvile og træning,” lyder det fra den 16-årige KBer i Fjernøsten.

Stort tillykke til Clara og teamet omkring hende.