Eric Vanshelboim med stort smil og pokal efter turneringssejren på hjemmebane. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Triumferede på hjemmebane

Eric Vanshelboim skuffede ikke de forventninger, der på forhånd var stillet til ham i ITF-turneringen på KB.

Eric var seedet nummer 1 i turneringen, og han vandt også forholdsvist nemt alle sine kampe.

I semifinalen vandt Eric 6-2, 6-0 over Olle Wallin, Sverige, og i finalen blev det til en sejr på 6-1, 0-6, 6-1 over russeren Evgeny Philippou.

En underlig finale. Med højt tempo styrede Eric suverænt første sæt, men i andet sæt gik han ned i tempo og stod langt bag baglinjen, hvorefter han i det afgørende sæt fandt de dominerende takter fra kampens begyndelse frem igen.

Med sejren rykker Eric op omkring top-50 i verden.

Eric udtalte efter finalesejren, at ”det var dejligt at vinde på hjemmebane. Det har været godt med mange kampe, og mit niveau blev højere i løbet af turneringen.”

Stort tillykke med sejren.