Sommerferie med god samvittighed

Ikke uventet vil KB være med i billedet, når det danske mesterskab for hold udendørs for både damer og herrer skal afgøres efter sommerferien.

Damerne har vundet rub og stub og indtager indtil videre en flot førsteplads.

Seneste modstander var Hørsholm, der blev slået med 4-2. Generelt har kampene vist, at holdet er blevet mere bredt. Der er flere muligheder at arbejde med – ikke mindst i doublerne.

Forståelige glade smil hos KB-damerne, som indtil videre har vundet rub og stub.

Mod Hørsholm var veteranen Karina Ildor Jacobsgaard i hopla, og hun blev fortjent hædret som holdets mest værdifulde spiller (MVP). Muligvis var Karina inspireret af nogle dages ophold i Paris, hvor hun overværede French Open sammen med sønnen Viktor. KB-holdet bestod desuden af Mai Grage, Julie Noe, Simone Alipieva og Karoline Laursen.

KBerne lagde for med at besejre Virum med 5-1, hvorefter såvel HIK som Birkerød er blevet overvundet med 4-2.

Lørdag 10. august, klokken 12.30, spiller holdet topkamp på udebane mod Gentofte.

Efter det ærgerlige nederlag til Give kom herrerne stærkt igen mod Hørsholm.

Herrerne begyndte turneringen med brask og bram og lammetævede Virum med 6-0. Den triumf blev fulgt op med en sejr på 4-2 over HIK, men så gik der grus i maskineriet i topopgøret mod Give Kristi himmelfartsdag. Kampen endte med en sejr til østjyderne på 4-2, men det blev meget afgørende, at Esben Hess-Olesen blev skadet i sin singlekamp. Regnvejr betød samtidig, at kampen måtte færdigspilles indendørs i Vejle, hvor Give i de afsluttende doubler trak det længste strå med 10-8 i tredje sæts matchtiebreak.

Nederlaget tog dog ikke humøret fra KB-herrerne, der sluttede foråret flot af med en sikker sejr på 5-1 over Hørsholm. De vindende gutter var Benjamin Hannestad, Martin Linnet Killemose, Søren Wedege, Frederik Sletting og Jonas Zacho Larsen.

Det rækker lige nu til en tredjeplads i rækken efter Lyngby og Give, men ligesom damerne har KBs herrer gode muligheder for at kvalificere sig til det afgørende slutspil.

Næste modstander på udebane er det ubesejrede tophold, Lyngby. Kampen spilles lørdag 10. august, klokken 12.30.

Indtil da kan begge KB-mandskaber holde sommerferie med god samvittighed.