KBerne tog godt for sig af retterne mod Hørsholm - både på og udenfor tennisbanen. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Sidste afpudsning inden slutspillet

Både damerne og herrerne er klar til slutspilskampene om det danske mesterskab indendørs for hold efter overbevisende præstationer på udebane i weekenden.

Damerne i elitedivisionen vandt 6-0 over Hørsholm, og der var aldrig tvivl om udfaldet. Vores spillere gjorde det professionelt og dygtigt og fik sendt et klart signal om, at de er meget parate til slutspillet senere på måneden.
Med sejren over Hørsholm er holdet sikker på at vinde rækken og vælge modstander i semifinalen.
Karoline Laursen blev MVP.
Holdet, der slog Hørsholm, bestod af Mai Grage, Karina Ildor Jacobsgaard, Julie Noe og Karoline Laursen.

KB spiller den sidste kamp på hjemmebane i grundspillet på lørdag mod Roskilde med kampstart fra kl. 10.

Herrerne i elitedivisionen vandt 4-2 over Hørsholm og er dermed klar til slutspillet. For herrernes vedkommende var der heller ikke tvivl om det samlede resultat mod Hørsholm, da alle singlerne blev vundet. Spillerne kommer i bedre og bedre spilleform, og der er helt sikkert ikke nogle af holdene i slutspillet, som vil synes, det er fedt at skulle møde KB.
Med sejren er holdet i semifinalen, hvor modstanderen sandsynligvis bliver HIK.
Holdet, der slog Hørsholm, var Martin Linnet Killemose, Søren Wedege, Frederik Sletting, William Gormsen og Søren Hess-Olesen (debut, tillykke).

Herrernes sidste kamp i grundspillet foregår på lørdag kl. 10 på hjemmebane mod Virum-Sorgenfri.

Se mere her.