På vejen til medaljeslutspillet har KB-damerne besejret alt og alle. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Så skal vi kæmpe om guldet

En af de helt store weekender i dansk tennis er slutspillet for seniorer.

På lørdag 23. og søndag 24. marts spiller KBs bedste hold for damer og herrer med om medaljerne.

Spillerne håber på, at mange KB-medlemmer vil lægge vejen forbi Scanomat-hallen i Hørsholm og give deres uforbeholdne støtte.

Lørdag er der semifinaler.

Klokken 9 skal damerne møde HIK om retten til slutkamp om guldet dagen efter mod enten Gentofte eller Birkerød.

Små fire timer senere – tidligst fra kl. 12.30 er det herrernes tur. KB skal også i denne forbindelse møde HIK, mens den anden semifinale bliver et opgør mellem Lyngby og Gentofte.

Dagen efter – om søndagen – er der først bronzekampe fra kl. 9, mens finalerne tidligst sættes i gang kl. 13.

Undervejs til slutkampene har KB-damerne hidtil besejret alt og alle, mens herrerne er noteret for nederlag til både HIK (1-5) og Lyngby (2-4). En ting er dog puljekampe – medaljekampe er ganske anderledes.

Sidste år vandt herrerne DM-guldet, mens damerne er opsatte på revanche. De måtte lade sig trøste med fjerdepladsen i 2018.

KBs herrer skal forsvare DM-guldet i den kommende weekend. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis