Ny baneoversigt for Peter Bangs Vej

Efter byggeriet af K.B. Hallen er færdig, er 2 af de 3 baner, som har været lukket ned og benyttet af håndværkerne, nu genetableret og bliver klar til udendørssæsonen.

Vi benytter derfor muligheden og ændrer på baneoversigten for Peter Bangs Vej. Banerne har bl.a. fået nye numre.

Herover: Ny baneoversigt over Peter Bangs Vej.

Baneoversigt for Peter Bangs Vej og Pile Allé finder du under "Banebooking".

Hardcourtbanerne (som før hed bane 7 og 8) laves om til Hybridclaybaner, og hedder nu bane 11 og 12, der har nogle fordele, som almindelige grusbaner ikke har. Man kan fx relativ hurtigt spille på en Hybridclaybane efter regnvejr, og banen kan spilles på hele året forudsat, der ikke ligger sne på banen.

Underlaget består af en basisunderlag i vores tilfælde beton, som dækkes med en grov mønstret specialmåtte, der limes på basisunderlaget. Takket være måtten garanteres god støddæmpning.

På denne måtte lægges derefter nogle millimeter almindeligt tennisgrus.

Se denne lille video fra YouTube

Vi glæder os til at se jer på banerne.