Det blev ikke til guld til herrerne, men sølv er også - næsten - lige så godt. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Medaljer men ingen titler

Indendørs-holdturneringen er spillet færdig, og det blev til sølvmedaljer til herrerne og bronzemedaljer til damerne.

Med en sejr på 4-3 over HIK i semifinalen nåede herrerne, der var forsvarende mestre, frem til finalen mod Lyngby. En kamp, hvor vi var oppe imod et bedre hold på papiret. Som kampen skred frem, viste KB-holdet tænder og fik presset Lyngby-holdet i alle kampene, men vi tabte med 1-4.

Set over hele sæsonen kan holdet være tilfreds med sølvet. Efter fire runder var holdet ikke sikker på at komme med i slutspillet, men det har fra kamp til kamp løftet sit niveau og vil gøre alt for at gøre det endnu bedre til sommer.

Mange spillere har været på holdet i turneringens løb. Sølvmedaljevinderne er Søren Hess-Olesen, Eric Vanshelboim, Martin Linnet Killemose, Søren Wedege, Frederik Sletting, Kasper Elsvad, William Gormsen, kaptajn Peter Bastiansen og træner Mikkel Nørby.

Damerne var i godt humør efter at have vundet bronzemedaljerne. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Damerne vandt 3-2 over Birkerød og fik bronze. Efter det meget tunge nederlag på 3-4 i semifinalen mod HIK, var det fantastisk at se, at pigerne gav den fuld skrue mod Birkerød og tog medaljerne.
Singlerne blev delt, og den afgørende double var aldrig spændende, så bronzen var meget fortjent.

Det er klart, at man spiller for guld, og når man undervejs til slutspillet har fejet al modstand til side, er det tungt ikke at være med i den afgørende kamp om mesterskabet. Pigerne har dog givet hinanden hånd på, at vi kommer stærkt tilbage udendørs. Vi har et rigtig godt hold og der er unge spillere, som står klar i kulissen til at spille med.

Bronzemedaljevinderne er Clara Tauson, Mai Grage, Karina Ildor Jacobsgaard, Julie Noe, Karoline Laursen, Louise Flintsø, Rebecca Mortensen, træner Mikkel Lynge og træner Christian Camradt.

Tillykke til begge mandskaber og stor tak til alle KBere, som lagde vejen forbi slutspillet i Hørsholm.

Det betyder meget for holdene.