Kvalificeret til slutspillet

En god, lang og dejlig sommerferie havde åbenbart ikke lullet KBs bedste dame- og herrehold i tennis i søvn, da puljekampene blev genoptaget i weekenden. Begge hold vandt nemlig sikre sejre og kvalificerede sig til slutspillet.

Damerne var på besøg i Gentofte, og de stærke KBere fastholdt den ubesejrede status ved at vinde med 5-1 over rækkens nummer to.

Heldet var også med de dygtige gæster, der vandt fire af kampene i match tiebreak. Det vil sige kampe, som skal afgøres i tre sæt, og hvor man dyster i det afgørende sæt om først at få ti point.

En seværdig forestilling med masser af flot tennis. Alle gjorde det godt, og det var svært at kåre den bedste spiller, men det blev Julie Noe. De øvrige på holdet var Mai Grage, Karina Ildor Jacobsgaard og Simone Alipieva.

Damerne kan i den sidste match mod Holte tåle at tabe og alligevel blive nummer et i puljen, hvis mindst to af de seks kampe vindes. Det betyder, at holdet får ret til at vælge semifinalemodstander i slutspillet.

KBs dygtige tennisdamer efter sejren på 5-1 over Gentofte. Foto: KB Tennis på Facebook

Kampen mod Holte spilles på KB på søndag (18. august) kl. 10.

Samtidig på søndag – også på KB – skal herrerne møde Gentofte.

De må være sprængfyldte med selvtillid efter en flot udesejr i weekenden på 4-2 over det hidtil ubesejrede tophold, Lyngby.

Efter sejre i tre af de fire singler blev den endelige triumf grundlagt, da Søren Hess-Olesen og Frederik Sletting suverænt vandt deres doublekamp med to gange 6-1. Holdets øvrige spillere var Esben Hess-Olesen, Martin Pedersen, Søren Wedege og Jonas Zacho Larsen.

Inden opgøret mod Gentofte skal herrerne dagen før et smut til Aarhus for at møde Skovbakken, som indtil videre har tabt samtlige puljekampe. En sejr i Smilets By vil lune gevaldigt i bestræbelserne på at få den bedste placering i puljen inden slutspillet, hvor det er en kendsgerning, at Lyngby, Give, KB og Gentofte deltager. Forskellen på de fire hold i toppen er her og nu sølle et point.

Oprindelig skulle damerne også have været en tur til Aarhus på lørdag, men Skovbakkens hold er trukket ud af turneringen, og det medfører en sejr til KB på 6-0.

Sæt X i kalenderen og kom til tennis på KB på søndag kl. 10.