Sommerferien er overstået. Nu gælder det topkamp mod Gentofte.

Klar til topkampe

Sommerferien er forhåbentlig vel overstået – i alle tilfælde for dem, der spiller elitetennis – som KBs bedste dame- og herrehold på seniorniveau.

På lørdag skal begge hold atter i aktion i vigtige kampe, der gerne må ende så godt, at det styrker mulighederne for deltagelse i slutspillet om det danske mesterskab.

I puljespillet har damerne hidtil fejet al modstand til side. På lørdag kl. 12.30 gælder det en ægte topkamp på udebane mod Gentofte, der indtil videre kun har tabt en kamp i årets turnering.

Herrerne, der ligger nummer tre i puljen med tre sejre og et nederlag, kommer på lidt af en opgave i udekampen mod det hidtil ubesejrede tophold fra Lyngby. Den kamp spilles samtidig med damernes match i Gentofte – lørdag kl. 12.30.

KB-medlemmer må gerne bruge lørdagen på at tage en tur til enten Gentofte (Skolevej 36) eller Lyngby (Lundtoftevej 53 B). Det vil begge hold sætte stor pris på.

Sommerferien er overstået. Nu gælder det topkamp mod Lyngby.