Karoline Laursen fremviser sin velfortjente bronzemedalje. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Karoline Laursen vandt bronze

Ugen efter slutspillet for hold, hvor hun sammen med holdkammeraterne vandt bronze, stillede Karoline Laursen op i senior DM i Hillerød i single.

Karoline var seedet nummer tre, så der var fra start fine muligheder for et godt resultat. Frem til semifinalen var der ingen problemer for Karoline spillemæssigt. Det var der desværre kropsmæssigt.

Karoline gik på banen til semifinalen med forbinding på låret efter at have modtaget behandling før kampen. Hun modtog behandling under kampen, men da hun havde tabt første sæt 2-6 mod Sofia Samavati, Virum, måtte Karoline desværre trække sig.

Men en bronzemedalje er også flot. Tillykke, Karoline.