Såvel damerne som herrerne fik en god start på 2019. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

God start på 2019

Lørdag var der fuld gang i holdkampene i tennis, og det gik rigtig godt – set med KB-øjne.

Damerne i elitedivisionen vandt 4-2 over HIK. En meget tæt kamp, hvor singlerne blev delt, mens KB vandt begge doubler i match tiebreak.
Damerne mangler to kampe inden slutspillet, og det er vigtigt at holde fokus, så holdet kan slutte som nummer et og dermed vinde retten til at vælge modstander i semifinalen.
KBs vindende hold bestod af Karina Ildor Jacobsgaard, Julie Noe, Karoline Laursen og Louise Flintsø. Førstnævnte blev kåret som MVP (mest værdifulde spiller, red.) for sin indsats i doublen sammen med Karoline Laursen.

Damernes næste modstander er Hørsholm Rungsted på udebane lørdag 2. marts.

Herrerne var på lidt hårdere arbejde i opgøret mod Gentofte, men det endte lykkeligt med en sejr på 4-3.

Såvel singlerne som doublerne blev delt mellem de to mandskaber, og derfor skulle opgøret afgøres i en ’Golden kamp’ i double, og her var KBerne stærkest – takket være Eric Vanhelsboim og Frederik Sletting.
De øvrige sejrherrer var Martin Linnet Killemose, Søren Wedege og William Gormsen.

En meget vigtig triumf, der betyder, at herrerne med bare en enkelt sejr i de sidste to kampe er klar til slutspillet.

Næste opgave har holdet lørdag 2. marts på udebane mod Hørsholm Rungsted.