Damerne er klare til de afgørende kampe om det danske mesterskab. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Færdigt arbejde med sikre sejre

Så er KBs bedste hold i tennis klar til de endelige afgørende kampe om det danske mesterskab indendørs efter sikre sejre i de afsluttende puljekampe, som begge blev spillet på hjemmebane.

Damerne vandt 6-0 over Roskilde. En kamp hvor det gjaldt om at holde fokus gennem hele kampen. Damerne spiller så få kampe, så det er vigtigt, når de endelig spiller at have hovedet med fra start til slut.

Det lykkedes fint mod Roskilde, og der var ingen tvivl om udfaldet.

Julie Noe blev MVP for sin sejr på 6-0, 6-2 over Anja Kostecki.

De andre spillere på det suveræne KB-hold var Mai Grage, Karina Ildor Jacobsgaard og Karoline Laursen.

Herrerne er klare til de afgørende kampe om det danske mesterskab. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Herrerne sluttede puljespillet af med en sejr på 5-1 over Virum-Sorgenfri. Herrerne havde samme koncept som damerne: at holde fokus og få trænet nogle ting så vi kan ramme topformen i slutspillet.
Det gik også fint mod Virum-Sorgenfri. Holdet vokser fra kamp til kamp.

Eric Vanshelboim blev MVP. Han viste stærk holdånd ved at komme hjem fra Spanien og spille for sin klub.

Herudover bestod KBs hold af Søren Hess-Olesen, Martin Pedersen, Frederik Sletting, Søren Wedege og Mikkel Nørby.

Såvel damer som herrer spiller semifinaler i Hørsholm, lørdag 23. marts. Nærmere info følger.