Eric Vanshelboim puster ud efter færdigt og fornemt arbejde i Rusland. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Eric og Clara gjorde det igen

Der er fart over feltet hos Eric Vanshelboim og Clara Tauson – senest demonstreret via flotte turneringssejre i henholdsvis Rusland og Tunesien.

Eric Vanshelboim deltog i en kategori 1-turnering i Kazan, Rusland, og han leverede endnu engang en meget flot indsats.

I semifinalen vandt Eric 7-5, 7-6 (5) over Sergey Fomin fra Uzbekistan (ITF 27), og i finalen vandt danskeren med 6-4, 3-6 og 6-0 over russeren Eugeny Philippou (ITF 185).
Russeren var den samme spiller, som Eric vandt over i finalen på KB for et par uger siden.

Eric udtaler fra Rusland, at det er dejligt at vinde endnu en turnering, at han har spillet god tennis, og at det var en nervøs finale i de første to sæt.

Med sejren rykker Eric op som nummer 39 i verden for spillere under 18 år.

Clara Tauson har i den forgangne uge deltaget i en $15.000-turnering i Monastir, Tunesien på ITFs World Tennis Tour.

Clara har gennem hele turneringen leveret tennis på et højt niveau.
I semifinalen vandt juniormesteren fra Australian Open med 6-3, 6-4 over Loudmilla Bencheikh, Frankrig. I finalen var Clara endnu mere suveræn, da hun vandt i sikker stil med 6-2, 6-1 over hollænderen Arianne Hartono.

Stort tillykke til både Eric og Clara.

Clara Tauson strøg også til tops i Tunesien. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis