En for stor og en for lille mundfuld

Der er spillet endnu en runde med holdkampe for klubbens seniorhold.

Damerne i elitedivisionen tabte 1-5 mod Birkerød. Et meget stærkt Birkerød-hold med en udlænding på toppen var for stor en mundfuld. Et ærgerligt nederlag mod en på dagen bedre modstander.
Trods nederlaget er holdet dog stadig med i opløbet om at komme med i semifinalekampene om det danske mesterskab.
MVP mod Birkerød blev Julie Noe for sin flotte sejr i single. De øvrige spillere på holdet var Mai Grage, Karina Ildor Jacobsgaard, Karoline Laursen og Simone Alipieva.

Havde KB-damerne noget at se til mod Birkerød, var situationen ganske anderledes for herrerne, som uden besvær vandt med 6-0 over ATK. For KB spillede Søren Hess-Olesen, Esben Hess-Olesen, Søren Wedege, Igor Tiniakov (debut, tillykke), Martin Linnet Killemose, Frederik Sletting og Jonas Zacho Larsen.

Fortsætter gutterne sejrsrækken og vinder de resterende kampe i grundspillet, får de retten til at vælge semifinale-modstander, når kampene om det danske mesterskab for alvor skal afgøres i det tidlige forår i 2020.

Såvel damerne som herrerne spiller deres sidste holdkamp i 2019 på lørdag (23. november) på KB. For begges vedkommende er modstanderen Hørsholm, og de lægger tidligt ud. Kampene begynder klokken 9.

Så kom ud af fjerene og støt vores dygtige spillere.

Stillingen i Elitedivisionen, damer.

Stillingen i Elitedivisionen, herrer.