Ellen Bastiansen fylder 90 år

Søndag d. 15. december blev Ellen Bastiansen 90 år – ikke at man kan se eller mærke det på hende, når man møder den livsglade KBer på et af klubbens to anlæg. Her mødes man altid med et stort smil, en naturlig begejstring, og en charme som er helt unik.

Ellen blev meldt ind i KB 30. september 1967, og har siden hjulpet klubben på stort set alle tænkelige måder gennem tiden. Førhen med adskillige udvalgsposter, men de seneste årtier kender de fleste hende som turneringsleder ved klubbens store udendørsturnering i maj måned – KB Erhvervsklub Cup. En turnering hvor Ellens tilstedeværelse stadig er altafgørende for den service og varme, som spillere ved turneringen oplever, når de modtages af turneringsledelsen. Denne opgave påtog Ellen sig ved turneringens start i 1988 og har varetaget denne lige siden. En uovertruffen præstation i sig selv.

Flere af de mere rutinerede spillere på KB kan også fortælle om dengang, hvor Ellen var minitennistræner og med hård hånd først sendte spillerne videre, når sønnike Peter havde godkendt deres niveau og sikkerhed med bolden.

På trods af Ellens alder er hun stadig en af 1. holdets trofaste tilskuere, og hun dukker op til de fleste af vores hjemmekampe både i indendørs- og udendørssæsonen. En støtte som både holdet og trænerne sætter stor pris på.

Der skal lyde et kæmpe tillykke til Ellen med de 90 år fra KBs tennisafdeling og en kæmpe tak for indsatsen. Vi forventer, at indsatsen fortsætter i mange år frem - den kan ikke erstattes.

Tennisafdelingen