Damerne gjorde rent bord

Elitedivisionen er spillet færdig for denne gang, og såvel KBs bedste dame- som klubbens bedste herrehold er klar til de afgørende slutkampe om det danske mesterskab.

Damerne gjorde rent bord og vandt den sidste puljekamp med 5-1 over Holte. Syv sejre af syv mulige. Sådan. Holdet har dermed ret til at vælge semifinalemodstander, og mulighederne er Birkerød, HIK eller Hørsholm.

Kampen mod Holte var hurtigt overstået, og kun Mai Grage i første single måtte lide den tort at tabe. Simone Alipieva blev MVP (mest værdifulde spiller, red.). De øvrige spillere på holdet var Karina Ildor Jacobsgaard, Julie Noe og Karoline Laursen.

Store smil hos KB-damerne og de mandlige hjælpere efter sejren over Holte.

Store smil hos KB-damerne og de mandlige hjælpere efter sejren over Holte.

I modsætning til damerne sluttede herrerne puljespillet af med at få en ordentlig øretæve af Gentofte – det man i tennissproget kalder ”et æg” – 0-6.

De stærke Gentofte-spillere vælger enten Give eller Lyngby i semifinalen, og det fravalgte hold får KBerne så fornøjelsen af i slutspillet, som i næste weekend (24.-25. august) afvikles på HIKs anlæg i Hellerup.

Dagen før opgøret med Gentofte var KBerne et smut i Aarhus, hvor Skovbakken blev besejret med – 6-0.

Holdet mod østjyderne bestod af Søren Hess-Olesen, Eric Vanshelboim, Martin Linnet Killemose, Søren Wedege og Jonas Zacho Larsen, mens de fire sidstnævnte også deltog i opgøret mod Gentofte sammen med Esben Hess-Olesen og Frederik Sletting.

Mere information om DM-slutspillet følger snarest.