Gode veninder - Venus Williams og Caroline Wozniacki. Foto: Christian Fisker

Verdensstjerner kom forbi

Selvom Caroline Wozniacki er medlem af KB, er det ikke hver dag, at den danske tennisstjerne og Australian Open-mester kommer en tur på klubbens anlæg på Peter Bangs Vej.

Men hun gjorde en undtagelse mandag formiddag, hvor hun troppede op i den nye tennishal sammen med veninden Venus Williams, inden de to verdensstjerner skulle spille opvisningskamp i Telia Parken.

Det blev til et par fornøjelige træningstimer i selskab med kendte KB-tennisnavne som Tine Scheuer, Kenneth Carlsen, Peter Bastiansen og Michael Mortensen.

Sidstnævnte trænede allerede søndag eftermiddag på KBs anlæg med Venus Williams, og den 37-årige mangedobbelte amerikanske Grand Slam-vinder var tilsyneladende så glad for KB, at hun snuppede en ekstra time udendørs efter spillet i hallen.

Udover tennis-kendisser deltog også bokseren Mikkel Kessler og skuespilleren Mads Mikkelsen i løjerne.

Mads Mikkelsen hilste på Venus Williams. Foto: Christian Fisker

Kronprinsesse Mary og kronprins Frederik var også inviteret, men de meldte afbud, selvom den snart 50-årige kronprins sjældent går glip af en god sportskamp. Og tennis ligger i familieblodet. Nyligt afdøde prins Henrik var ofte i aktion i sine yngre dage sammen med blandt andre entertaineren Eddie Skoller.

Mens Venus Williams blev på KB, hastede Caroline Wozniacki hurtigt videre til Københavns Rådhus, hvor hun blev fejret og hyldet for sin triumf i Australien tidligere på året.

Danskeren har senest spillet med i en WTA-turnering i Tyrkiet, hvor hun måtte udgå med en skade, men ifølge hende selv havde et par dages hvile gjort hende godt til opgøret i Telia Parken med 12.500 tilskuere.

Senest Venus Williams var i Danmark, var i 2002, hvor hun spillede opvisningskamp samme sted mod slovakken Daniela Hantuchová.

Dengang hilste hun også på Caroline Wozniacki, men da var Danmarks tennisdarling blot 12 år.

Kampen i Telia Parken sluttede med en sejr til danskeren i to sæt - 6-4, 6-3.

Caroline Wozniacki viste fin form, da hun gæstede KB. Foto: Christian Fisker

Venus Williams trænede allerede om søndagen på KB. Foto: Christian Fisker