UM/DM på KB

For første gang nogensinde i dansk tennis historie afholdes Ungdomsmesterskaberne og Danmarksmesterskaberne samlet som et event. KB har fået æren af at skulle afholde dette event, og det betyder, at der for medlemmerne er rig mulighed for at se landets bedste junior- og seniorspillere kæmpe om medaljer.

UM/DM er for mange højdepunktet i løbet af sommerens tour, og det er derfor en vigtighed at deltage i turneringen. Uanset om man skal kæmpe sig igennem kvalifikationen eller direkte inde i hovedturneringen, så er det en ære og fornøjelse at spille med. Om man taber i første runde eller kommer frem til medaljekampene i de respektive rækker, så er det en fed fornemmelse at kunne sige, at man har deltaget ved de Danske Mesterskaber.

For mange, kan det at deltage ved sådanne mesterskaber være lidt duperende, og mange føler et ekstra pres, når de spiller. Det er naturligvis forståeligt, men det er også med til at udfordre den enkelte spiller og give spilleren erfaringer. Er man nervøs, så kan det være et udtryk for, at det er vigtigt, og at det betyder noget for spilleren. At overkomme denne følelse kan være svær, men det er igen et element, som alle spillere på alle niveauer har været udsat for.

Når dette er sagt, så deltager mange af klubbens dygtige junior og seniorspillere, og blandt disse er nogle seedet til at gå langt.

Juniorne U12 - Oliver Steines, Lucas Christmas Møller og Oliver Bonding - U14 Alexander Borup - U16- Felipe Mikkelsen og Lukas Wendelboe og  U18 er Karoline Laursen seedet 1.

Hos seniorerne har KB mange spillere, der kan gå meget langt og som måske anses for at være nogle af favoritterne Nicolai Ferrigno - Søren Wedege - Simon Friis Søndergaard - Julie Noe og Mai Grage kan ses som værende nogle af dem der skal kæmpe om de helt ædleste medaljer.

Turneringen spilles fra 4. til 15 juli, og alle kampe spilles på Peter Bangs Vej. Ikke nok med at der er rig mulighed for se dansk toptennis, så er der også andre events som spillere og tilskuere kan deltage i: bordtennis, bordfodbold, fodbolddart, touch-tennis og minitennis samt andre aktiviteter.

Vi håber at se så mange medlemmer som muligt- kom og støt KBs spillere, giv lyd fra jer og ha’ en herlig tennisuge!