Tennis 4 Life

Du har muligheden for at blive endnu bedre denne sommer ved at deltage på Tennis 4 Life spilledage.

Tennis 4 Life er vores nye koncept. Vi lærer dels at spille tennis, men ved at spille tennis lærer vi så meget andet fx at interagere med andre - med andre ord: Tennis skal spilles.

KB ønsker at udvikle gode spillere, der starter som 4 årig og har glæde af tennis hele livet. Harry Meistrup spillede aktiv tennis i KB indtil han var 104 år!

 • Rød Tennis Barn –Forældre (årgang 2010-2012) Pile Allé onsdag kl. 17.00-18.30
  Hygge og spille dag for 6-8 årige, hvor alle KB børn, der deltager i 2 x træning om ugen på Minitennisskolen, kan tage en forældre eller søskende med. Caroline Wozniacki var ikke blevet det, hun er i dage, hvis ikke hendes far (netop kåret som årets tennis træner) havde hjulpet hende fra starten.

  Vi arrangerer venlige doublekampe og holdkampe på tid, hvorefter der skiftes baner. Tanken er at give optimale muligheder for at møde nye tennis venner.
 • Orange Tennis (årgang 2008-2009) Pile Allé mandag kl. 17.00-18.30
  KB børn, der træner 2 gange om ugen på Minitennisskolen og har spillet i minimum 2 år, er velkommen til masser af hygge og masser af tennis.
 • Grøn / Gul Tennis (årgang 2006-2007) Peter Bangs Vej – INDE – bane 3-7 mandag kl. 15.00-17.00
  KB børn, der træner 2 gange om ugen på Minitennisskolen og har spillet i minimum 2 år, er velkomne. Her er der fokus på hygge og spil samt musik, som er med til at vække lysten til at bevæge sig.
 • Udtagne KB Hold og tuneringsspillere Pile Allé fredag kl. 15.00-18.00
  Her mødes de forskellige hold i hyggelige doubler, hvor der spilles med forskellige handicap for at gøre kampene spændende for alle. Formålet er udover at træne doble at danne social bro.

KBs træner Mogens Friis (som også tidligere er kåret som årets tennistræner i Danmark) glæder sig til at se mange KB børn og forældre til de 4 Tennis 4 Life dage.

Opfylder du kriterierne herover er det gratis, men vi vil gerne have din tilmelding, som sker via Medlemssystemet / Tennis topmenu Tennis 4 Life - vælg ud fra din alder.