Kom og støt KBerne i jagten på guldet.

Kom og støt spillerne i jagten på guld

I den kommende weekend, 1.-2. september, skal såvel KBs bedste dame- som herrehold forsvare guldmedaljerne fra sidste år.

Begge dage spilles der fra kl. 11.00 på Pile Allé.

Det bliver en meget spændende weekend, hvor begge hold håber at se mange KB-medlemmer, der bakker op.

Damerne møder i semifinalen Birkerød. Et hold vi tabte til indendørs med mindst mulig margin. Det forventes at blive tæt igen, og det kan gå begge veje, da Birkerød har et godt hold.

Hos damerne er der tre forhåndsfavoritter, KB, Gentofte og Birkerød. Hvem der tager guldet, afhænger af dagsformen, de små marginaler og lidt held.

For herrernes vedkommende bliver det mindst ligeså spændende. Aldrig har grundspillet været så tæt, og der er mange hold, som byder ind til at spille med om guldet.

Vores herrer har ikke tabt en kamp gennem sæsonen og føler sig godt rustet til weekenden.

KB møder Gentofte i semifinalen. Et hold vi spillede 3-3 med i mellemspillet efter at have været nede 1-3 efter singlerne. Så det er et kompetent hold, vi står overfor.

KB, Skovbakken og HIK kommer sikkert til at kæmpe om guldet, og KBerne håber selvfølgelig, at det bliver dem, der tager det.

Derfor kan vi kun anbefale alle KB-medlemmer til at troppe op i den kommende weekend, heppe på holdene og se de bedste danske tennisspillere i aktion.