Glade KB-herrer efter sejren i Give. Foto: Kjøbenhavns Boldklub Tennis

Klare til semifinalerne

Sidste runde i holdturneringen afgjorde, at KBs damer og herrer stadig er godt med i kampene om årets danske mesterskab.

Damerne i elitedivisionen vandt 6-0 over Hillerød. Et resultat, der betyder, at holdet slutter som nummer to og sikkert skal møde Birkerød i semifinalen. Dem tabte KBerne til indendørs i semifinalen, så spillerne er meget klare på revanche og spiller selvfølgelig for at genvinde guldet.

MVP (mest værdifulde spiller, red.) blev Karoline Laursen for sine to sejre i skarp konkurrence med Julie Noe.

Holdet, der slog Hillerød, bestod af Mai Grage, Julie Noe, Karoline Laursen og Jenny Herring.

Herrerne i elitedivisionen vandt 4-2 mod Give. Et fint resultat, der sender holdet i slutspillet som nummer et og retten til vælge modstander i semifinalen. KBerne havde set frem til denne kamp, da Give spiller med mange tyskere af høj standard. De havde tre af slagsen med denne gang, og der blev vist tennis af meget høj klasse.

KBerne gjorde det flot og tog de kampe, der var nødvendige. Som damerne spiller herrerne selvfølgelig også for at genvinde guldet, sandsynligvis mod Skovbakken. Holdet blev i Give bakket godt og stærkt op af formand Nicolai Caiezza.

Holdet mod Give var Marcus Erikson (debut, tillykke), Martin Pedersen, Nicolai Ferrigno, Søren Wedege, Frederik Sletting og Marc Ferrigno.